Wie zijn wij

Op en met ons kunt u rekenen

Bij Alpha deuren Nederland kiest u voor kwalitatieve, betaalbare en duurzame toegangstechniek, waarbij u wordt voorzien van een oplossing die jarenlang mee gaat. Onze producten vind u terug in alle sectoren, zoals : transport & logistiek, automotive, industrie & productie, agri & food, retail en uiteraard ook in de bouwsector (nieuwbouw- en renovatieprojecten). Of het nu gaat om standaard oplossingen of maatwerk. Wij realiseren ons dat bij aanschaf de focus vaak primair op prijs ligt, maar dat is voor ons geen reden om concessies te doen aan kwaliteit.

Voorsprong door techniek

Doordat onze klanten actief zijn in veel sectoren, hebben wij veel ervaring en een brede kennis van zaken kunnen opbouwen. Of het nu gaat om bouwprojecten of gebouwenbeheer (service & onderhoud), bij ons staat de relatie met de klant centraal. Meedenken, adviseren, scherpe tarieven en afspraken nakomen zijn de basis-ingrediënten van onze bedrijfsvoering. Samen met u creëren wij de passende oplossing voor het verlenen van toegang tot en in gebouwen.

Wij maken ons sterk voor elk werk

Of het nu gaat om een industriedeur, zoals een overheaddeur, een PVC snelloopdeur, een roldeur, een schuifdeur, een branddeur of alles wat te maken heeft met docking (laad- en lossystemen), zoals een leveller, een shelter, wieldwingers of een garagedeur, bij Alpha deuren Nederland kunt u altijd terecht. Met onze kennis en ervaring op het gebied van advies, projectrealisatie en service & onderhoud zorgen wij altijd voor een passende oplossing.

Een goed geoliede organisatie

Bij Alpha deuren Nederland willen wij trendsetters zijn en investeren daarom in gemotiveerde vakmensen, korte lijnen en een volledig geautomatiseerd systeem resulteren in adequaat reageren en een snelle inzetbaarheid. Zeker voor service & onderhoud verwachten onze klanten dat onze ervaren servicetechnici door heel Nederland 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar staan om storingen op te lossen. 24-uurs service is standaard, maar op locaties waar een nog hogere servicegraad vereist is, zoals een luchthaven of penitentiaire inrichting, worden eventuele storingen binnen 8 of zelfs binnen 2 uur verholpen.