Wie is Alpha deuren Zuid-West?

Onze idealen uitgelegd

Zekerheid en veiligheid

Wij produceren alles in eigen huis. Dit gaat altijd volgens de strenge Europese regels, wetten en normen. Alpha deuren Zuid-West biedt altijd de garantie dat de deur niet alleen mooi is, maar ook aan de hoogste eisen voldoet. Dankzij strategische samenwerkingen met producenten uit de top en voorkeursleveranciers, bieden wij complete oplossingen op maat aan.

Na de veilige productie, worden de onderdelen en producten door onze opgeleide monteurs geplaatst. Ook bij ons intern staat veiligheid altijd op de eerste plek. Daarbij krijg je als monteur bij Alpha deuren Zuid-West bijscholing waar nodig. Zo blijf je als onze monteur helemaal up-to-date en verzorgen we optimale veiligheid in de werkomgeving.

Klant op de eerste plek

Als je bij Alpha deuren Zuid-West werkt verschilt jouw type klant elke keer. Wij zijn er namelijk voor grote partijen maar ook voor kleine projecten. Zo kan het zijn dat je op de ene dag overheaddeuren plaatst bij een gigantische opslagloods en op de andere dag bij een gezin thuis een garagedeur plaatst. Alle klanten zijn voor ons van belang, klein of groot.

Geen gedoe

Bij ons voel je aan dat iedereen er op dezelfde manier instaat: geen gedoe. Dit bedoelen wij op twee manieren. Allereerst wordt er altijd voor de beste oplossing gegaan. Dit is dus niet de meest ingewikkelde oplossing. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Een tweede aspect zijn de korte lijnen. Dit houdt in dat er niet gecommuniceerd hoeft te worden via diverse mensen. Bij ons stap je gewoon op de persoon af die je nodig hebt en bespreek je direct hetgeen wat je wil bespreken.


Direct solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Storing melden 24/7 bereikbaar