Zip snelloopdeur

Wanneer u een deur zoekt voor een doorgang die snel en veel wordt gebruikt, dan is de zelfreparerende deur Zip ideaal. Dit komt vooral door de zelfsmerende looprails. Hierdoor zijn er minder onderbrekingen en er is heel weinig oponthoud in het productieproces. Zip is daarom een gebruiksvriendelijke afsluiting die snel werkt en ruimtes goed afscheid. De deur heeft een goede tochtwering en klimaatbeheersing. Het resultaat hiervan is energiebesparing.

Zit u met vragen over deze of een van onze andere snelloopdeuren? Neem contact op, wij helpen u graag!

Toch liever een van onze andere industriedeuren? Bekijk ons brede assortiment! Zo bieden wij ook diverse overheaddeuren.

Vrijblijvende prijsopgave
of vul onze keuzehulp in
Zip - intro

Meer informatie

Hoogwaardige kwaliteit, scherp geprijsd

Productkenmerken

  • Zelfreparerende deur
  • Buitendeur voor intensief gebruik
  • Max. oppervlak 20,25 m²: B x H = tot 4500 x 4500 mm
  • Windbelasting minimaal klasse 3
  • 900 gr/m² klasse M2 deurblad
  • Voldoet aan EN 13241
Zip - meer informatie
Download brochure

Meer informatie

Beveiliging

De deur is optioneel uit te breiden met diverse accessoires. Hiermee maakt u het gebruik van de deur niet alleen nog veiliger maar ook makkelijker. Dit kan een verkeerslicht of signaallamp zijn maar ook diverse bedieningsvormen zoals afstandsbediening, trekkoord of een radar bewegingsmelder.

Bij stroomuitval kan de deur handmatig worden geopend, zodat een doorgang altijd mogelijk is. De Zip is standaard beveiligd met een lichtgordijn.

Materiaal

De Zip is verkrijgbaar in negen kleuren. Transparante zichtvensters zijn optioneel in de deur toe te passen. Optioneel zijn alle gewenste RAL-kleuren voor de kolommen en afdekkap mogelijk. De deur is een combinatie van verzinkt staal, polyester-versterkt kunststof en RVS. Alle kunststofonderdelen zijn recyclebaar.

Bekijk de video als je geïnteresseerd bent in de montage van de Zip deur!

Toepassingen

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve snelroldeur die geschikt is voor zeer veelvuldig gebruik en ook nog eens een hoge windkasse heeft dan is de Zip van Alpha deuren Zuid-West een goede keuze.

Met diverse extra mogelijkheden maken we de deur met onze vakkennis zo passend mogelijk voor u. Uiteraard denken we ook graag met u mee over de toepassingen en mogelijkheden.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar