Strong Outdoor

Het kan lastig zijn om een sterke, robuuste snelloopdeur te vinden die ook in een buitenopening zijn werk doet. Alpha deuren Zuid-West biedt voor deze situatie de oplossing!

Deze deur bevat betrouwbare techniek waardoor u hem jarenlang probleemloos kunt gebruiken. Zelfs bij dagelijks, intensief gebruik blijft de deur tochtwerend en energiebesparend. U zorgt voor een verbeterende beheersing van het klimaat terwijl de verkeersstroom ook beter beheerd wordt!

Bij Alpha deuren Zuid-West weet u dat u altijd te maken heeft met specialisten. Onze medewerkers voorzien u van het passende advies voor uw situatie. Dit doen zij door middel van een brede kennis over onze deuren. Daarbij zijn ze ook altijd goed opgeleid en in het bezit van alle nodige gereedschappen om uw deur naar wens te plaatsen.

Vrijblijvende prijsopgave
of vul onze keuzehulp in

Meer informatie

Hoogwaardige kwaliteit, scherp geprijsd

Productkenmerken

  • Openingssnelheid met frequentieregeling ca. 1,5 m/s
  • Sluitingsnelheid van 0,5 m/s
  • Max. oppervlak 36 m²: B x H = 6000 x 6000 mm
  • Windbelasting klasse 4 tot 4.000 mm (tot 12 Bft)
  • Windbelasting klasse 3 boven 4.000 mm (tot 11 Bft)
  • 1,2 mm dik deurblad
  • Voldoet aan EN 13241
Download brochure

Meer informatie

Materiaal

Zoals eerder benoemd bestaat de Strong Outdoor uit robuuste materialen. De kolommen bestaan uit een sterk stalen skelet. Hier omheen zijn profielen gezet van sendzimir verzinkt staal. Om het onderhoud en de installatie eenvoudig te houden, zijn de afdekkappen afneembaar.

Zijafdichtingen zijn gemaakt van slijtvast kunststof. De horizontale wals boven de opening is gemaakt van aluminium. Dit geldt ook voor de HardEdge onderbalk. Het doek bestaat uit horizontale secties van zeer slijtvast kunststof en is 1,2 mm dik. Om deze extra sterk te maken is hij voorzien van een polyester versterkingsinlage.

Diverse kleuren

Het deurblad is verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies voor een kleur die bij uw pand of bedrijf past. Zo kunt u kiezen voor de kleuren blauw, zwart, wit, grijs, rood, oranje of zelfs geel. Heeft u toch liever wat meer inkijk? Dan kan de deur optioneel worden voorzien van transparante vensters.

Veiligheid voorop

De Strong Outdoor is standaard voorzien van verschillende beveiligingen. Zo heeft hij een standaard lichtgordijn beveiliging tot een hoogte van maximaal 2.500 mm. Deze beveiligingen zendt lichten uit van de linkerkant van de opening naar de rechterkant. Mochten deze signalen onderbroken worden, weet het systeem dat er zich iets in de deuropening bevindt. Hij zal dan niet sluiten.

Mocht het stroom uitvallen, kan de deur altijd handmatig worden geopend. Zo weet u dat u toch altijd naar binnen en buiten kan.

U kunt ook kiezen voor een afrolbeveiliging. Dit systeem zorgt er voor dat de deur bij een storing automatisch zal stilhangen. Hij zal dan nooit sluiten.

Extra opties

Als extra beveiliging kunt u kiezen voor hert aansluiten van verkeerslichten. Hiermee kunt u goed duidelijkheid creëren over wanneer iemand door de deur kan. Of kies voor een waarschuwingslicht, verkrijgbaar in oranje of rood.

Misschien heeft u moeite met het kiezen van de passende optie. Met het brede aanbod dat wij bieden, is dit niet gek. U mag ons altijd bellen voor een vrijblijvend advies. Onze specialisten helpen u graag verder. Bekijk ook eens onze andere snelloopdeuren.

Naast deze soorten deuren beschikken wij ook over een ruim assortiment aan overheaddeuren.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar