VHC-Kreko Zevenbergen

Heavy Outdoor

De klant voor dit project was op zoek naar twee snelle deuren die bestand zijn tegen veel wind. Wij kwamen al snel uit bij de deuren Heavy Outdoor. Dit pand heeft aan de andere zijde ook een deur, wanneer deze openstaat kan er veel tocht ontstaan. De Heavy Outdoor zorgt er voor dat deze tocht tegen wordt gehouden.

De maten van de deuren zijn eerst exact opgemeten zodat de deuren precies op maat gemaakt konden worden. Deze gegevens zijn in AutoCad gezet. Een specifieke wens van de klant is dat de binnendeur alleen open mag wanneer de buitendeur gesloten is. Alpha deuren Zuid-West heeft de besturing zo ingesteld dat de binnen- en buitendeur niet tegelijk open kunnen zijn.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van snelloopdeuren!

“Een project waarbij de communicatie zeer prettig was en het werk snel maar goed is uitgevoerd.”

Snelheid

Op het moment van aanvraag was het herfst en de deuren moesten voor de winter gemonteerd zijn. Hierdoor was snelheid zeer gewenst. Van aanvraag tot en met montage heeft het project slechts vijf weken geduurd.

Het project en de communicatie rondom het project is soepel en prettig verlopen. Bovendien heeft de klant een onderhoudspakket afgesloten waardoor hij een jaar extra garantie heeft gekregen.

Ook voor andere industriedeuren bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk ons brede assortiment hier! Zo bieden wij ook overheaddeuren.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar