Optima Cycles

Beverwijk

In de productieruimte tussen de verschillende afdelingen ontstond veel tocht, dat is voor de medewerkers niet prettig. We zijn op locatie geweest om de situatie te beoordelen en op te meten. Zo hebben we een advies gegeven voor het toe te passen type deur. Aangezien hier nogal wat tocht kan ontstaan hebben we de Strong uitgevoerd met een zogenaamde windload optimizer. Hiermee is de deur geschikt voor windklasse 1.

Bekijk hier de mogelijkheden op het gebied van snelloopdeuren voor u.

"Een mooi project waarbij wij zoveel mogelijk lasten uit handen hebben genomen."

Projectinformatie

Samenwerking

Toen wij het project aannamen was er nog geen geschikt montagekader aanwezig. Ook hier hebben wij een advies voor gegeven. Optima Cycles was tevreden over het voorstel van Alpha deuren Zuid-West en heeft ons de opdracht gegeven.

Vervolgens is onze projectleider samen met de plaatselijke staalleverancier op locatie geweest om alles definitief in te meten en het te maken montageframe door te spreken. Voor de te maken montageframes hebben wij tekeningen verstrekt. Dit project is een mooi voorbeeld van een goede samenwerking tussen meerdere partijen.

Goed resultaat

De montage is goed verlopen. Om niet alle doorgangen op hetzelfde moment te blokkeren zijn de deuren één voor één gemonteerd.

Ben je niet op zoek naar? Bekijk dan ook eens onze andere industriedeuren! Zo bieden wij ook overheaddeuren.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar