Prime snelloopdeur

Een deur voor binnen die wordt toegepast in de retail, industrie en utiliteitsbouw. Dat is hoe we bij Alpha deuren Zuid-West onze deur Prime beschrijven. Deze elektrisch aangedreven snelroldeur wordt binnen toegepast. Door middel van de afscheiding van ruimtes zijn energiebesparing, tochtwering en klimaatbeheersing tegen relatief lage kosten mogelijk.

Voor meer informatie of een vrijblijvend advies, neem gerust contact op. Of bekijk ons ruime assortiment aan snelloopdeuren! Toch niet op zoek naar dit soort deuren? Bekijk dan onze andere industriedeuren. Zo bieden wij ook overheaddeuren.

Vrijblijvende prijsopgave
of vul onze keuzehulp in
Prime - intro

Meer informatie

Hoogwaardige kwaliteit, scherp geprijsd

Productkenmerken

  • Openingssnelheid met frequentieregeling ca. 1,5 m/sec
  • Binnendeur voor kleinere doorgangen
  • Max. oppervlak 12,25 m²: B x H = 3500 x 3500 mm
  • Windbelasting klasse 0 ( tot 3 Bft en optioneel tot 7 Bft)
  • 0,7 mm dik deurblad (1,2 mm optioneel)
  • Voldoet aan EN 13241
Prime - meer informatie
Download brochure

Meer informatie

Samenstelling

De Prime is een elektrisch aangedreven deur zonder balansveren. Het deurblad is gemaakt van een kunststof doek die heel erg slijtvast is. Hierbij zijn ook transparante vensters of horrengaas een mogelijkheid. Het deurblad is leverbaar in diverse kleuren. De afdekkap is leverbaar in diverse materialen, zoals kunststof, rvs of verzinkt staal.

Aandrijving

De Prime deur wordt aangedreven door een elektromotor met een reductor. De aandrijfzijde kan naar keuze links of rechts worden geplaatst. Hierin zijn twee verschillende motoren leverbaar: netspanning met of zonder frequentieregelaar. De beschermingsraad en het opgenomen vermogen zijn hiervan afhankelijk.

Bekijk de video over hoe de Prime deur is gemonteerd!

De juiste deur

Wanneer u op zoek bent naar een snelle deur voor binnen die nog wel diverse toepassingen heeft en die u ook nog (deels) naar wens kunt samenstellen dan is de Prime een hele goede keuze. Op deze manier weet u zeker dat u een goed werkende, veilige deur heeft. Wanneer u vragen heeft over de toepassingen dan horen wij dat graag. We helpen u direct verder.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar