Hedera Plant BV

De Kwakel

Hedera Plant BV produceert meer dan 25 soorten Hedera in potmaten van 8,5 cm tot 24 cm. Hedera Plant BV nam contact op voor het plaatsen van snelloopdeuren in de kassen. Na de eerste keer plaatsen, gaven zij aan enorm tevreden te zijn. Periodiek krijgen wij nu dan ook de opdracht om extra deuren te plaatsen.

Deze opdracht bracht de nodige uitdagingen met zich mee. Maar die gaan onze monteurs nooit uit de weg. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op!

Projectinformatie

Een leuke uitdaging

Het kweken van Hedera wordt gedaan in een kassencomplex. Hier kunt u namelijk de temperaturen zelf regelen. Daarbij zijn de condities altijd beter dan buiten de kas. Dit zorgde voor een leuke uitdaging voor ons. Er is goed overleg geweest over hoe we de deuren gingen bouwen. Hierin hebben wij Hedera Plant BV voorzien van advies. Met de ervaring die onze monteurs hebben, weten zij altijd wel een oplossing te vinden.

Omdat dit geen standaard project was, was er veel en goede communicatie nodig. Zo hebben we ervoor gezorgd dat Hedera Plant BV zo min mogelijk last had van onze monteurs bij het plaatsen van de deuren. Met heldere communicatie hebben we ervoor gezorgd dat het project goed is verlopen.

Goed afgestemd

De grootste uitdaging lag bij de inbouwruimte. Het was van groot belang dat de klant het montagekader op de juiste wijze en met de juiste afmetingen zou maken.

Niet alleen voor de inbouwruimte diende goede afstemming te zijn. De werkzaamheden in de kassen gaan continu door. Daarom hebben we samen de planning opgezet. Zo hebben de werknemers van Hedera Plant BV zo min mogelijk last gehad van onze monteurs.

Neem gerust contact op

U kunt voor al uw vraagstukken over industriedeuren bij Alpha deuren Zuid-West terecht. Zo bieden wij diverse soorten deuren, van overheaddeuren tot rolluiken. Weet u al welke deur u zou willen? Neem dan direct contact met ons op en vraag de prijs op.

Mocht u nog twijfelen of vragen hebben, bel of mail ons dan gerust. Wij helpen u graag en voorzien u van advies!

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar