Heavy Outdoor snelloopdeur

Bent u op zoek naar een deur voor een grote (buiten-)opening? Met onze Heavy Outdoor snelloopdeur bieden wij hiervoor dé perfecte deur! Wij bieden u met onze industriedeuren zekerheid door onze ervaren technici.

De Heavy Outdoor snelloopdeur is voorzien van een elektrische aandrijving. Nu bestaat de mogelijkheid dat uw stroom uitvalt, dit is bij onze deur geen probleem. U kunt de deur dan altijd handmatig openen. Bovendien is de aluminium onderbalk voorzien van een zelftestende onderloopbeveiliging. Dit betekent dat de deur stopt en onmiddellijk opent wanneer deze tijdens het sluiten een obstakel raakt.

Deze beveiliging is niet gevoelig voor vocht. Ook de afrolbeveiliging zorgt voor extra veiligheid. Om de beveiliging voor deze deur af te maken bevindt zich op 250 mm van de vloer een veiligheidsfotocel. Deze zorgt ervoor dat de deur nooit zal sluiten wanneer er een persoon of object in de deuropening staat.

Vrijblijvende prijsopgave
of bel 088 254 81 20

Meer informatie

Hoogwaardige kwaliteit, scherp geprijsd

Productkenmerken

  • Openingssnelheid met frequentieregeling ca. 1,5 m/sec
  • Buitendeur voor grotere doorgangen met veel winddruk
  • Max. oppervlak 36 m²: B x H = 6000 x 6000 mm
  • Windbelasting klasse 2 (tot 10 Bft)
  • 3 mm dik deurblad
  • Voldoet aan EN 13241
Heavy outdoor - meer informatie
Download brochure

Meer informatie

Materiaal

Onze Heavy Outdoor snelloopdeur is voorzien van een stalen wals waar de deur zich omheen oprolt. Wij bieden u de mogelijkheid om deze stalen wals te voorzien van een sendzimir verzinkte stalen afdekkap om uw snelloopdeur te beschermen. De deur zelf bestaat uit stabiele kolommen opgebouwd uit sendzimir verzinkt staal. De kolommen van de Heavy Outdoor deur is voorzien van een geïntegreerd spansysteem. Bovendien beschikt deze snelloopdeur over een aluminium verstevigingsprofiel met geleidewielen aan het uiteinden.

Klimaatbeheersing

De Heavy Outdoor snelloopdeur is perfect voor grote buitenopeningen met veel winddruk. Deze snelloopdeur biedt u namelijk, zelfs onder deze omstandigheden, optimale energiebesparing, tochtwering en klimaatbeheersing. Hij kan een windbelasting van klasse 2 aan volgens EN 12424 en is windbestendig tot 10 Beaufort of 90 km/u.

Mogelijkheden

Alpha deuren Zuid-West biedt u snelroldeuren op maat en volledig naar wens. De Heavy Outdoor is leverbaar in de kleuren blauw, rood, geel of grijs. Daarbij kunt u kiezen voor een transparante zichtsectie in uw deur. Bovendien kunt u er ook voor kiezen om op de standaardbesturing, een schakelkast met op-stop-neer bediening, veel andere bedieningsvormen aan te sluiten. Bekijk onze brochure voor alle mogelijkheden en meer informatie!

Heeft u moeite met het maken van de juiste keuzes? Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies, wij helpen u graag verder! Of bekijk ons hele assortiment snelloopdeuren.

Naast snelloopdeuren beschikken wij ook over een ruim assortiment aan overheaddeuren.

Neem contact op
of bel 088 254 81 20

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar