Heavy Indoor snelloopdeur

Heeft u een grote binnendoorgang waar u een flinke winddruk ervaart? Dan is onze Heavy Indoor snelloopdeur de deur voor u!

Ons tekenwerk doen we met BIM (Revit/IFC) en AutoCad hiermee kunnen we maatwerk maken. Bovendien is het mogelijk om te kiezen tussen verschillende kleuren. De Heavy Indoor is leverbaar in de kleuren blauw, rood, geel, oranje, grijs, wit of zwart.

De standaard zichtsectie geeft uw deur een fraaiere uitstraling maar zorgt er ook voor dat u gemakkelijk door de deur heen kan kijken de andere ruimte in. De deur bestaat uit een aantal secties (waarvan één transparant) die onderling verbonden zijn met een aluminium verstevigingsprofiel.

Neem contact op en wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies! Of bekijk alle snelloopdeuren.

Toch liever nog even verder kijken? Bekijk onze andere industriedeuren. Zo bieden wij ook overheaddeuren.

Vrijblijvende prijsopgave
of bel 088 254 81 20

Meer informatie

Hoogwaardige kwaliteit, scherp geprijsd

Productkenmerken

  • Openingssnelheid met frequentieregeling ca. 1,5 m/sec
  • Binnendeur voor grotere doorgangen
  • Max. oppervlak 36 m²: B x H = tot 6000 x 6000 mm
  • Windbelasting klasse 0 (tot 5 Bft)
  • 1,2 mm dik deurblad
  • Voldoet aan EN 13241
Heavy indoor - meer informatie
Download brochure

Meer informatie

Materiaal

De Heavy Indoor snelloopdeur wordt opgerold op een stalen wals boven de deuropening. Optioneel is het mogelijk om dit af te werken met een kunststof of stalen afdekkap. De zijgeleiding is gemaakt van sendzimir verzinkt staal. Onze Heavy Indoor snelloopdeur zelf bestaat uit horizontale secties die opgebouwd zijn uit polyester versterkt kunststof. De aluminium onderbalk bevat een bodemrubber die zorgt voor een goede aansluiting op de vloer.

Energiebesparend

Alpha deuren Zuid-West zorgt er met deze deur voor dat de tocht geweerd wordt en het klimaat beheerst. De tochtborstels die geïntegreerd zijn in de zijgeleiding bieden u deze tochtwering. Hierdoor helpen wij u bij het besparen van energie. Deze snelloopdeur is klasse 0 windbestendig volgens EN 12424 en windbestendig tot 5 Beaufort.

Veiligheid

Alpha deuren Zuid-West plaatst deze deur met een elektrische aandrijving. In geval van een elektrische storing of defect is de deur nog te openen met de noodhandbediening door middel van een handslinger. Bovendien bevat de onderbalk een draadloze, zelftestende onderloopbeveiliging. Deze beveiliging zorgt ervoor dat op het moment dat de deur tegendruk ervaart, hij gelijk zal stoppen en weer zal openen. Daarbij zorgt de afrolbeveiliging dat de deur bij een storing stil blijft hangen en niet verder af (dicht)zal rollen. Om de veiligheid helemaal te waarborgen plaatsen wij op 250 mm van de vloer een veiligheidsfotocel. Deze zorgt ervoor dat de deur nooit zal sluiten wanneer er nog en object of persoon in de deuropening staat.

Onze Heavy Indoor snelloopdeur beschikt standaard over een schakelkast met op-stop-neer bediening. Heeft u liever een ander soort bediening? Bekijk dan onze brochure voor alle mogelijkheden en extra informatie over deze deur!

U kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen of een vrijblijvend advies!

Neem contact op
of bel 088 254 81 20

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar