Fold

De Fold snelloopdeur van Alpha deuren Zuid-West is een snelloopdeur met een lange levensduur. Bent u op zoek naar een snelle vouwdeur die u in uw buitengevel kunt plaatsen? Dan is deze deur dé oplossing voor u!

Omdat wij weten dat onze industriedeuren van hoge kwaliteit zijn, staan wij garant voor alle deuren die wij plaatsen. Maar daar houdt onze service niet op. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar en bieden bij ernstige spoed service binnen 2 tot 4 uur! Dit zorgt ervoor dat u altijd met een gerust hart uw pand kunt achterlaten.

Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar een vrijblijvend advies? Bel ons gerust! Bekijk al onze snelloopdeuren. Of bent u op zoek naar een vouwdeur? Bekijk ons assortiment vouwdeuren hier. Ook bieden we diverse overheaddeuren.

Vrijblijvende prijsopgave
of bel 088 254 81 20
Fold - intro

Meer informatie

Hoogwaardige kwaliteit, scherp geprijsd

Productkenmerken

  • Geschikt voor in de buitengevel
  • Max. oppervlak 36 m²: B x H = 6000 x 6000 mm
  • Deurblad van 900 gr/m² mm versterkt kunststof doek
  • Zeer onderhoudsvrije buitendeur voor doorgangen met hoge windbelasting
  • Openingssnelheid met frequentieregeling ca. 1,1 m/sec
  • Windbelasting klasse 3 (tot 13 Bft) hogere windbelasting op aanvraag
  • Voldoet aan EN 13241
Fold - meer informatie
Download brochure

Meer informatie

Stevig en duurzaam

Om ervoor te zorgen dat uw snelle vouwdeuren lang meegaan, zijn ze voorzien van stevige riemen. Door middel van deze riemen worden de secties omhoog getrokken. Zo wordt het deurblad opgevouwen tot een klein en compact pakket boven de deuropening. Bovendien zijn alle Fold snelloopdeuren standaard geleverd met verstevigingsprofielen. Ook bestaan de horizontale secties uit zeer slijtvast kunststof. Hierdoor gaat het deurblad zelf een lange periode mee.

De efficiënte werking en hoge stabiliteit garanderen een constante energiebesparing, tochtwering en klimaatbeheersing. Dit ziet u ook terug in de maximale windbelasting die onze Fold kan hebben. Hij kan namelijk windbelasting met minimaal klasse 3 hebben volgens 12424 en is windbestendig tot maximaal 13 Beaufort. Het is op aanvraag zelfs mogelijk om onze snelloopdeur bestendig te maken tegen een nog hogere windbelasting.

Veiligheid en zekerheid

Onze snelle vouwdeur bevat aan de onderkant van het deurblad een veiligheidsmarkering, deze is ‘hard edge’. Bovendien is hij standaard voorzien van een veiligheidsfotocel op 250 mm van de vloer. Deze fotocel zorgt ervoor dat de deur nooit zal sluiten wanneer er nog een object in de opening staat. Daarbij voldoet ook deze deur aan EN 13241!

Wij zorgen ervoor dat wanneer u last heeft van stroomuitval, u de deur handmatig nog kunt openen. Ook is de deur standaard geleverd met opto-sensoren in de onderrand van het deurblad. Deze controleren, naast de veiligheidsfotocel, of er zich nog objecten in de deuropening bevinden.

Veel mogelijkheden

Alpha deuren Zuid-West weet dat de uitstraling van uw deur ook belangrijk kan zijn. Daarom bieden wij de mogelijkheid om maximaal twee rijen met transparante vensters op ooghoogte te plaatsen in de deur. Hierdoor ziet de deur er fraaier uit en krijgt u natuurlijk licht in uw pand. Ook geven wij u de mogelijkheid tussen negen kleuren: wit, geel, oranje, rood, blauw, donker blauw, groen, grijs of zwart. De Fold snelloopdeur wordt standaard geleverd met gelakte kolommen. Daarbij zijn lichtgordijnen optioneel.

Tenslotte is deze vouwdeur standaard voorzien van een op-stop-neer bediening. Op deze bediening is het mogelijk om verschillende bedieningsvormen aan te sluiten. Hierbij moet u denken aan een drukknop, trekschakelaar, sleutelschakelaar, fotocel, radar, inductielusdetectie of afstandsbediening.

Neem contact op
of bel 088 254 81 20

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar