Bakkerij Hoogenboom

Houten

Voor Bakkerij Hoogenboom hebben wij binnen twee snelloopdeuren type Strong in RVS uitvoering geplaatst. Door de hitte in een bakkerij, kan het namelijk een vochtige plek zijn op sommige momenten.

Ook hebben we als buitendeur een ISO 40 overheaddeur geplaatst. Zo hebben we de gehele bakkerij voorzien van hoge kwaliteit industriedeuren.

Bij Alpha deuren Zuid-West zit u altijd goed voor veilige en betrouwbare deuren. Voor alle industriedeuren kunt u bij ons terecht. Met onze jarenlange ervaring van ruim 40 jaar weet u dat u hoge kwaliteit krijgt.

Projectinformatie

Lange levensduur door maatwerk

De deuren zijn geplaatst in de bakkerij en deze ruimte vraagt om maatwerk. Bij onze standaard deuren rolt hij op boven de opening en is de rol niet weggewerkt, in deze situatie hebben wij de rol en aandrijving uitgevoerd met een omkasting. Zo gaat de deur vele malen langer mee omdat, er dan geen vuil inkomt. Dit is nodig om te voldoen aan de normen in de voedselindustrie.

Maar dat is niet alles, ook beschikken deze deuren over een Flex-Edge onderbalk. Deze onderbalk zorgt ervoor dat voorwerpen niet beschadigd raken wanneer ze onder de deur staan als deze sluit.

Ook te openen bij stroomuitval

De deuren die we geplaatst hebben zijn allen voorzien van een noodstroomaccu. Dit houdt in dat ze altijd te openen zijn, ook wanneer er kortsluiting of stroomuitval is. U wilt tenslotte altijd naar binnen én naar buiten kunnen.

Een functioneel resultaat met hoge kwaliteit

Het resultaat is twee functionele deuren die voldoen aan de normen van de voedselindustrie. Door goede communicatie was het mogelijk om de deuren goed te monteren. Hiervoor diende wel wat ruimte gemaakt te worden, het monteren neemt nou eenmaal wat plek in beslag. De deuren zijn geplaatst en bakkerij Hoogenboom geniet van hoge kwaliteit deuren met een lange levensduur.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar