Service & Onderhoud

Storingen en reparatie

De servicetechnici van Alpha deuren Nederland hebben de juiste kennis, vaardigheid en inzet om bij storingen tot een juist oordeel te komen, en de juiste maatregelen te treffen. We staan door heel Nederland 24/7 voor u klaar om storingen op te lossen. Vanzelfsprekend kunnen wij dit merk onafhankelijk uitvoeren voor alle industriële deuren inclusief de laad- en lossystemen.

Onderhoud en jaarlijkse keuringen:

Gebaseerd op onze jarenlange ervaring, weten wij als geen ander, dat het onderhoud aan uw industriële deur zorgvuldig uitgevoerd moet worden. Goed en regelmatig onderhoud verkleint de kans op storingen en verlengt de levensduur van uw deur.
Daarnaast bent u er zeker van dat u er alles aan gedaan heeft om de deur veilig te houden.

De eigenaar van een industrieel en/of commercieel pand is verantwoordelijk en aansprakelijk voor de veilige bediening van de deur op zijn of haar terrein. De Richtlijn Arbeidsveiligheid (89/391/EEG) beschrijft de verantwoordelijkheid van de werkgever voor de veiligheid en gezondheid van zijn of haar medewerkers. Een werkplek moet, kortom, veilig zijn. De Richtlijnen Arbeidsplaatsen en Arbeidsmiddelen moeten door de eigenaar in acht worden genomen (56/654/EEG en 89/665/EEG).

Met een onderhoudscontract van Alpha deuren Nederland bent u er zeker van dat u er alles aan gedaan heeft om de deur(en) veilig te houden.

 

JAARLIJKSE KEURINGSOVEREENKOMST
(Overhead- / Snelrol- / Brandwerende- / Rol- / Garagedeuren / Dock- leveller / shelter )*
*alle merken

Inclusief:
– Vakkundig onderhoud en keuring inclusief keuringsrapport
– Keuring uitgevoerd door VCA* gecertificeerde monteurs
– 24-uurs storingsnummer met voorrang en snelle reactietijden
– Gratis toegang tot telefonische probleemoplossing

Voordelen jaarlijkse keuring en onderhoud:

  • U hoeft nergens aan te denken: wij contacteren u tijdig met het bericht dat uw deuren weer gekeurd dienen te worden. We kunnen dan meteen een afspraak inplannen op een datum die u goed uitkomt.
  • Verlengde levensduur van uw deuren
  • Verhoogde bedrijfszekerheid
  • Kostenbesparing (energie & onnodige dure reparaties)

Voor meer informatie of een vrijblijvend advies kunt u met uw Alpha vestiging contact opnemen of een email sturen naar onderstaand e-mailadres.

Doe de postcodecheck voor uw Alpha vestiging:

Telefoonnummers:

Alpha deuren Zuid-West 088 254 81 20

Alpha deuren Noord-Oost 088 410 21 00

Postcode check

Deurconfiguratie