Van Haaften Metaaltechniek

Sleeuwijk

Voor van Haaften Metaaltechniek hebben onze monteurs in totaal drie deuren geplaatst. Wij hebben twee ISO 60 overheaddeuren geplaatst en één Strong Outdoor snelloopdeur. Ook dit project was weer een leuke uitdaging.

Er is gekozen voor de Strong Outdoor omdat de snelloopdeur vlak achter een van de overheaddeuren geplaatst diende te worden. Dit zorgt voor een hogere winddruk en dus een hogere windbelasting. De Strong Outdoor is daarom dé deur voor deze klus.

Projectinformatie

Communicatie

Van Haaften Metaaltechniek is een nieuwe klant. Zij hebben contact met ons opgenomen voor het plaatsen van drie deuren. Er is in dit project gekozen voor twee ISO 60 deuren en één Strong Outdoor deur. Het project is heel soepel verlopen door de goede communicatie tussen onze planner en de klant. Omdat er vooraf een goede en duidelijke planning is gemaakt, is ook dit project weer zonder onaangename verassingen verlopen.

Extra uitdaging

Boven de opening waar de ISO 60 deur in gemonteerd is, hangt een bovenloopkraan. Belangrijk was dat Van Haaften Metaaltechniek nog gebruik kan maken van deze kraan nadat de deur geplaatst is. Daarom hebben onze monteurs de rails strak langs het plafond geplaatst. De deur rolt nu dus boven de kraan waardoor er eenvoudig gebruik gemaakt kan worden van de kraan. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we gebruik gemaakt van een dubbele bocht. Normaal is hij 90 graden, nu is hij twee keer 45 graden.

Vragen? Neemt u gerust contact op

Voor alle oplossingen op het gebied van industriedeuren bent u bij ons op de juiste plek. Leg uw vraagstuk bij ons neer en we bespreken uw wensen. Samen komen we tot de beste oplossing voor uw pand.

Met enkel vakmensen en specialisten weet u dat uw deuren altijd goed gemonteerd worden. Daarbij bieden wij diverse pakketten op het gebied van onderhoud aan. Zo zorgen we ervoor dat uw industriedeuren lang meegaan.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op. Alpha Deuren Nederland helpt u graag!

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar