Scania Nederland - intro

Scania Nederland B.V.

Uithoorn

Voor onze relatie Scania Nederland B.V. heeft Alpha deuren Zuid-West de bestaande deuren mogen vervangen. Onze klant had een aantal eisen waaraan de nieuwe overheaddeur moesten voldoen.

In de werkplaats is het van belang dat er voldoende natuurlijk licht naar binnen komt. Daarom hebben onze specialisten volbeglaasde deuren met aan de onderzijde een gesloten deel geadviseerd en geplaatst. Tijdens het plaatsen van de nieuwe deuren werd in de werkplaats gewoon doorgewerkt.

Scania Nederland - intro
Scania Nederland - intro
Scania Nederland - intro

Projectinformatie

Goede en fijne communicatie

Alpha deuren Zuid-West was goed op de hoogte van de wensen en eisen die Scania Nederland B.V. aan de deuren stelt. Dit zorgde voor een soepele voorbereiding waarbij het tekenwerk snel voor elkaar was!

Wij hebben de demontage van de oude deuren voor onze rekening genomen, samen met het monteren van de nieuwe deuren.

Om overlast te voorkomen, zijn er duidelijke afspraken gemaakt. Bijvoorbeeld over de volgorde van de vervanging van de deuren of wanneer er eventueel meerdere deuren tegelijk vervangen konden worden. Door de duidelijke afspraken hebben zowel de opdrachtgever als Alpha deuren Zuid-West ongestoord hun werk kunnen doen.

Scania Nederland B.V. oude deuren.

Scanie Nederland - projectinfo

Scania Nederland B.V. nieuwe deuren.

Scanie Nederland - projectinfo

Ga voor een uiterlijk dat bij uw bedrijf past

Zoals u ziet bij Scania Nederland B.V. bieden wij de deuren geheel naar wens. U kiest het uiterlijk van uw deuren zodat deze mooi passen bij uw bedrijfspand. Daarbij past de ene structuur beter bij uw pand dan een andere structuur. Wilt u een open indruk geven? Ga dan voor deuren met raamvlakken.

Niet alleen op het gebied van uiterlijk heeft u diverse opties. U kunt gaan voor een elektrische deur. Of misschien toch liever een deur die met de hand bediend wordt. De deuren passen altijd bij uw bedrijfspand.

Toch op zoek naar een andere industriedeur? Bekijk hier ons hele assortiment, zo bieden wij ook snelloopdeuren.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar