Scania

Maasdijk

Scania heeft een nieuwbouwvestiging in Maasdijk waar vijftien ALU 40 overheaddeuren met hardglas geplaatst dienden te worden. Omdat Scania al jaren een tevreden klant is van Alpha deuren Zuid-West, hebben zij ons ook voor deze klus weer benaderd. Bekijk de video over onze samenwerking met Scania links.

Een belangrijk punt voor Scania was dat er voldoende daglicht in de werkplaats is. Daarom is gekozen voor ALU 40 deuren met hardglas. Benieuwd naar de verdere specificaties en uitdagingen? Lees hieronder meer over dit project.

Projectinformatie

Uitdagingen

De monteurs van Alpha deuren Zuid-West gaan geen uitdaging uit de weg. Zo ook in dit project niet. Voor dit project was de uitdaging om de deuren over de kraanbaan heen te laten lopen. Onze tekenaar en werkvoorbereider hebben hier goed naar gekeken. Met een aanpassing in het railsysteem hebben zij dit voor elkaar gekregen. De deur loopt netjes over de kraanbaan heen.

Projectverloop

Door het veelvuldig en goede contact tussen de aannemer/opdrachtgever en Alpha deuren Zuid-West, is het project geheel volgens de gemaakte planning verlopen. In de voorbereiding en de montage waren dus voor beide partijen geen onaangename verrassingen. Door een fijne en prettige samenwerking is ook dit project weer succesvol gelopen.

Uitstraling en wensen

Een grote wens van Scania was veel lichtinval in de werkplaats. Om dit te realiseren is gekozen voor ALU 40 deuren met hardglas. Ook is ervoor gekozen om de profielen van de deuren in kleur te spuiten. Dit zorgt ervoor dat ze perfect passen in het gevelbeeld.

Waarom Alpha deuren Zuid-West?

Scania is al jaren klant van Alpha deuren Zuid-West, maar waarom blijven zij keer op keer kiezen voor onze service? Allereerst zijn wij niet enkel leverancier maar voorzien wij onze klanten ook van advies. Zo houden wij ze op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en helpen wij Scania ook in het natraject zo goed mogelijk.

Daarbij weten wij hoe belangrijk goed en duidelijk contact is. Daarom heeft u als klant bij ons altijd één contactpersoon waar u contact mee hebt. Deze kunt u bellen bij vragen en/of calamiteiten zoals schade of een eventuele storing in het systeem. Wij zijn dan altijd snel ter plaatse en zorgen ervoor dat uw bedrijf weer snel door kan lopen.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar