Scania Nederland B.V.

Gaanderen

Voor een opdracht voor Scania Nederland B.V. in Gaanderen is Alpha deuren Zuid-West benaderd. Het ging hier om zeven ALU40 deuren. Maar op deze locatie diende eerst de zeven bestaande deuren verwijderd te worden. Een complete vernieuwing van de zeven overheaddeuren dus. Een leuk project en een leuke uitdaging!

Projectinformatie

Vernieuwing van bestaande deuren

Op deze locatie van Scania Nederland B.V. in Gaanderen dienden de bestaande zeven deuren vervangen te worden door zeven nieuwe ALU40 deuren. Omdat het gaat om een bestaande situatie zijn we eerst langs geweest op locatie om deze te bekijken. Alleen op deze manier hebben we een passende offerte kunnen maken.

Omdat het om een bestaande situatie gaat, is enkel de uitvoering van de deuren uitgetekend. Zo kon de opdrachtgever precies zien hoe de deuren eruit gingen zien in hun pand.

Zo min mogelijk overlast

Elk bedrijf wil zo min mogelijk stilliggen. Dit geldt ook wanneer er een verbouwing plaatsvindt. Zo hebben onze monteurs ervoor gezorgd dat zij zo min mogelijk tot last waren tijdens het demonteren van de bestaande deuren en het installeren van de nieuwe deuren. Het personeel heeft tijdens deze opdracht gewoon door kunnen werken in de werkplaats.

Dit was mogelijk door goede communicatie. Samen met de opdrachtgever is duidelijk besproken welke werkzaamheden wanneer gedaan zouden worden. Zo was er goede afstemming tussen beide partijen. De planning is gemaakt op basis van één deur per dag.

Service na installatie

De service van Alpha deuren Zuid-West houdt niet op na de installatie van de deuren. Scania Nederland B.V. heeft een onderhoudscontract afgesloten bij ons. Met diverse pakketten bepaalt de opdrachtgever zelf hoeveel extra service het wil ontvangen na de plaatsing. Bij het afsluiten van een onderhoudscontract heeft u in ieder geval altijd jaarlijks onderhoud uitgevoerd door VCA* gecertificeerde monteurs, een merkonafhankelijke visie én contact per mail binnen 1 werkdag.

Mocht er spoed of een storing zijn, zijn wij zelfs eerder op locatie.

Kijk rustig rond of stel uw vraag

Alpha deuren Zuid-West denkt mee in de passende oplossing voor uw situatie. Kijk rustig rond naar onze modellen en bekijk de brochures. Spreekt u liever met een specialist? Geen probleem, vul ons formulier in of bel ons gerust! Wij zijn er voor alle oplossingen op het gebied van industriedeuren. Van overheadddeuren tot snelloopdeuren tot complete laad- en lossystemen.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar