Rainbowsol Leerdam

Kwadraat Leerdam

Dit uitdagende project hebben wij keurig binnen de gestelde tijd uitgevoerd. De wensen van de klant stonden hierin centraal, maar daarnaast hebben wij natuurlijk ook onze kennis toegepast. Voor de brandwerende roldeuren is er veel aandacht besteed aan het tekenwerk, dit vanwege beperkte inbouwruimte. Het geheel moet precies passend zijn. De tekeningen zijn gemaakt met behulp van IFC en DWG.

Tijdens dit project was een goede coördinatie erg belangrijk. Omdat de brandwerende deuren deels op een verdieping zijn gemonteerd was er een schaarhoogwerker nodig. Deze verzorgen wij uiteraard zelf. Met deze schaarhoogwerker zijn de roldeuren door de gevel op de juiste plaats geleverd. Het was dus van belang zowel de roldeuren, als de mankracht en de kraan tegelijk op dezelfde plaats te hebben.

Bekijk al onze overheaddeuren.

“Een goede coördinatie tussen Alpha deuren Zuid-West en de aannemer was van groot belang. De schaarhoogwerker, mankracht en deuren moesten precies volgens planning paraat zijn.”

Projectinformatie

De uitvoering

Voor dit project hebben we brandwerende roldeuren toegepast bij de liftschachten. Dit vanwege de brandvoorschriften, deze worden verplicht volgens de El(1)-classificatie.
De deuren aan de linkerkant en de rechterkant geven toegang tot het magazijn, de middelste deur geeft toegang tot de goederenlift.

Door middel van een schakeling tussen de middelste deur en de lift kan de deur alleen worden geopend wanneer de lift beneden is. Dit om extra veiligheid te garanderen. Dit geldt ook voor de brandwerende roldeur op de middelste verdieping.

Veiligheid garanderen

Ook extra aanpassingen om veiligheid te garanderen zijn toegepast bij de goederenlift en de brandwerende roldeuren bij de liftschacht. Hierbij kan worden gedacht aan bijvoorbeeld valbeveiliging en randkantbeveiliging. Zo moet worden voorkomen dat een persoon in de liftschaft zou kunnen vallen.

Dankzij goed overleg tussen Alpha deuren Zuid-West, de aannemer voor dit project en diverse onderaannemers hebben we dit project tot een goed einde gebracht. De montagekaders waren door hen zo gemaakt dat de deuren passend gemonteerd konden worden.

Niet op zoek naar dit soort deuren? Geen problemen! Wij hebben nog vele andere industriedeuren zoals bijvoorbeeld Wij bieden bijvoorbeeld ook snelloopdeuren.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar