Werktuigenberging nieuw-lekkerland - intro

Werktuigenberging Nieuw-Lekkerland

Deuren van 10 meter breed met een rails die niet in de weg hangt, dat was de opdracht voor Alpha deuren Zuid-West van dit project. Extra montagetijd was hierbij wel van belang. Dit vanwege de afmetingen van de deuren. Dit is gecommuniceerd met de aannemer, waardoor deze tijd ook kon worden ingepland. Op deze manier was van tevoren duidelijk wanneer de deuren klaar zouden zijn. Er was veel ruimte aanwezig op de locatie.

In verband met de breedte van de deuren is er voor gekozen de deuren uit te voeren in een paneeldikte van 60 millimeter in plaats van 40 millimeter. De rails is daklijnvolgend uitgevoerd, om te zorgen dat deze ook echt niet in de weg hangt. De deuren zijn getekend in IFC en DWG. Mede door de heldere communicatie hebben we dit project tot een goed einde kunnen brengen.

Niet op zoek naar deze deuren? Geen probleem. Wij hebben een ontzettend ruim assortiment aan industriedeuren. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook snelloopdeuren.

“Deuren met een breedte van 10 meter, een mooie uitdaging. Door extra montagetijd hebben we dit project met goed resultaat kunnen afronden. Een fijne samenwerking.”

Werktuigenberging nieuw-lekkerland - intro
Werktuigenberging nieuw-lekkerland - intro
Werktuigenberging nieuw-lekkerland - intro
Werktuigenberging nieuw-lekkerland - intro

Standaard beveiliging

De deuren van Alpha deuren Zuid-West worden constant intensief getest. Hiermee zorgen we ervoor dat de deuren zo lang mogelijk goed blijven. De modellen die nieuw worden geïntroduceerd zijn tijdens deze testen 33.000 keer open en dicht gegaan. Experts beoordelen de deuren tijdens de testen.

Onze deuren voldoen altijd aan de norm EN 13241 en hebben een integrale TÜV Nord toelating.

Maar hier houdt het niet op!

Mechanische beveiligingen

Mechanische beveiligingen
Al onze deuren zijn voorzien van veerbreukbeveiliging zodat ze geen ongecontroleerde valbeweging kunnen maken. Daarbij zijn er deuren waar een kabelbreukbeveiliging van toepassing is. Ook deze zorgt ervoor dat uw deur niet zomaar dichtvalt.

De laatste mechanische beveiliging is de optilbeveiliging. Deze zorgt ervoor dat uw deur niet zomaar op te tillen is. Dit is dus een inbraakbeveiliging.

Naast de mechanische beveiligingen beschikken onze deuren ook over elektronische beveiligingen. Lees alles over onze overheaddeuren hier!

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar