Quality Pack - intro

Quality Pack B.V. Maassluis

Reytec Innovation Projects

Dit project had een aantal eisen waaraan de deuren moesten voldoen. De opdrachtgever was op zoek naar één leverancier voor zowel de deuren als de docklevellers met toebehoren. De leveller diende pas bediend te kunnen worden wanneer de deur open is.

De levellers waren al vroeg in het bouwproces nodig. Deze moesten namelijk worden verwerkt in de vloer. Om deze reden zijn de levellers als eerste geleverd, de deuren volgden in een later stadium.

Uiteindelijk is het geheel soepel verlopen, de aannemer en Alpha deuren Zuid-West waren elkaar niet onbekend, daarom wisten we van elkaar hoe dingen moesten verlopen en wat de verwachtingen waren. Het was weer een prettige samenwerking!

Bekijk ons brede assortiment aan overheaddeuren!

Of misschien bent u op zoek naar een andere type industriedeur? Wij bieden bijvoorbeeld ook snelloopdeuren!

"Alpha deuren is zeer prettig om mee te werken door de korte lijnen met de verkoop, werkvoorbereiding en planning. Hierdoor kunnen we de projecten goed uitvoeren op technisch gebied en op het gebied van planning."

- Reytec
Quality Pack - intro
Quality Pack - intro

Het totaalpakket

Deuren met toebehoren

Voor deze klant hebben wij deuren geplaatst met alle toebehoren. Hieronder vielen bijvoorbeeld ook docklevellers. Wij bieden en adviseren twee soorten hydraulische docklevellers. Bent u ook op zoek naar een brug tussen uw laadperron en de laadvloer van uw vrachtwagen? Onze hydraulische docklevellers bieden de oplossing. Voor het snel laden en lossen kunt u deze moderne systemen niet missen. Wij bieden deze aan in compleet maatwerk waardoor hij toe te passen is in elke laad- en lossituatie.

Een goede overbrugging

Onze docklevellers zorgen ervoor dat de ruimte tussen de laaddock en de laadvloer van uw vrachtwagen overbrugd wordt. Daarbij kan er ook een verschil in hoogte zitten. Ook dit wordt overbrugd met onze docklevellers. De leveller beweegt namelijk in verticale richting mee. Met een platform en lipelementen van staal is het een stevig systeem. Daarbij kunt u ook kiezen voor een antislip uitvoering die zorgt voor meer grip.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar