Louwman Mercedes-Benz Den Bosch

Voor de uitvoering van de deuren in dit project heeft Alpha Deuren Nederland in overleg met de klant gekozen voor hardglas, dit geeft een strakke en luxe uitstraling aan het geheel. Er was tijdens het gehele proces van de ontwerpen en de realisatie goed contact met de vastgoedbeheerder en de vestigingsmanager. Na overeenstemming over de planning zijn we aan de slag gegaan.

Voor dit project hebben we bestaande deuren vervangen, met als doel eenduidigheid creëeren in de ruimtes binnen het bedrijf en het toelaten van meer daglicht in de werkplaats. Wensen hierbij waren goed afsluitende deuren met een passende isolatiewaarde.

Hier vindt u al onze overheaddeuren.

“Iedere dag een deur plaatsen, in goed overleg en volgens een strakke planning. Zo kon de werkplaats blijven draaien en kon Alpha Deuren Nederland het project tegelijk tot een goed einde brengen.”

Projectinformatie

Het proces

Allereerst kwam de aanvraag voor dit project binnen, de vraag was of wij de deuren op drie vestigingen wilden vervangen. Vervolgens heeft de klant via de mail de wensen aan ons doorgegeven. Nadat we op locatie een aantal metingen hadden verricht konden we aan de slag met de wensen van de klant en onze metingen. Aan de hand hiervan hebben wij de offerte opgesteld.

De ontwerpen

In IFC en DWG zijn de tekeningen gemaakt, dit omdat de deuren moesten passen in het bestaande pand. De aanpassingen die nodig waren moesten dus worden verwerkt in de deuren. Vanwege diverse leidingen en hefbruggen die aanwezig zijn in het pand was dit een leuke uitdaging.

Als laatste hebben wij de bestaande deuren in het pand die wij niet hebben vervangen ook nog aangepakt. Deze hebben we weer helemaal up to date gemaakt met de onderdelen van de oude deuren die wij wel hebben vervangen. Al met al een mooi project met een prachtig eindresultaat!

Naast deze deuren hebben wij een enorm brede keuze aan andere industriedeuren. Wij bieden bijvoorbeeld ook snelloopdeuren!

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar