Iveco Schouten Alblasserdam

Voor de werkplaats was er een beglazing nodig met verschillende eisen. Omdat het een werkplaats betrof was daglicht een belangrijke vereiste. Daarnaast moest de rails zo hoog mogelijk worden gemonteerd, vanwege de hefbruggen. Op deze manier is er voldoende vrije ruimte boven de hefbruggen. Dit maakte dit project tot een uitdagende klus voor Alpha Deuren Nederland.

We hebben gekozen voor een beglazing van 4 millimeter hardglas, dit geeft een strak resultaat. Zo hebben we voldaan aan alle gestelde eisen voor dit project. Bekijk ons assortiment aan overheaddeuren.

“Vanwege de hefbruggen was het een uitdaging om de rails zo hoog mogelijk te monteren, daarnaast een project uitgevoerd aan de hand van bouwtekeningen en berekeningen, zonder op locatie metingen te kunnen verrichten. Maar met goed resultaat.”

Projectinformatie

De uitdaging

Op basis van de voorlopige tekeningen en bestek is de maatvoering, hoeveelheden en type deur bepaald. Een mooie uitdaging, omdat vanaf tekeningen moest worden gewerkt in plaats van dat er metingen op locatie konden worden verricht.

De tekeningen zijn gemaakt met behulp van IFC en DWG.

Communicatie

Vanwege meerdere aanwezige partijen was een goede communicatie van belang. Dit gebeurde zowel per mail als telefoon. Ook tijdens de montage waren er meerdere partijen aanwezig op de bouwplaats. Door middel van goed overleg liep niemand elkaar in de weg en konden de deuren binnen de gestelde tijd worden gerealiseerd.

Op zoek naar andere industriedeuren? Bekijk ons assortiment! Wij bieden bijvoorbeeld ook snelloopdeuren.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar