Bedrijfsverzamelgebouw Zuidplas XS Nieuwerkerk a/d IJssel

Nieuwerkerk a/d Ijssel

Voor dit project mochten wij gebruiksvriendelijke deuren realiseren tegen een scherpe prijs. Hierbij was het belangrijk dat de kopers nog wel hun eigen wensen voor de deuren konden laten toepassen.

Dankzij goed overleg tussen de projectleider van Alpha Deuren Nederland en de projectleider van de aannemer kon dit project worden uitgevoerd. Na overeenstemming wat betreft de tekeningen konden alle partijen aan de slag. Onze planner heeft hierna met de uitvoerder de levering en de start van de montage besproken. Hierbij hebben we goed rekening gehouden met de opleverdatum.

Bekijk ons assortiment overheaddeuren.

“Een groot project met veel inbreng van kopers, goed overleg met de aannemer en de uitvoerder en het belang van een langetermijnsplanning.”

Projectinformatie

De offertes

Aan de hand van de voorlopige bouwtekeningen hebben we de offertes voor de deuren opgesteld. Diverse extra opties die we daarbij konden aanbieden hebben we als keuze opgegeven op de offertes. Dit was dan tegen een meerprijs. Hierbij was het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor elektrische aandrijving, een afstandsbediening voor de deur, een geïntegreerde loopdeur en raampanelen.

De kopers kregen veel tijd om te kiezen uit de opties die we boden voor de deuren en om eventueel maatwerk aan te vragen. Zo konden we iedereen met plezier van dienst zijn.

De tekeningen

Met behulp van IFC en DWG zijn de tekeningen voor de deuren gemaakt. Per ontwerp en deur hebben we de diverse extra mogelijkheden benoemd. Elke tekening gaf dus een goed beeld van welke deur dit was en wat bij deze deur de keuzes en afwegingen waren voor de koper. Wij vinden het belangrijk om de communicatie ook hierin duidelijk te houden, we geven liever extra uitleg dan dat de tekeningen voor verwarring zorgen.

Het proces

Nadat wij in maart 2019 de opdracht via de aannemer binnen krijgen hebben wij in maart 2020 de deuren gemonteerd. In de gehele tussenperiode zijn de deuren ontworpen, de keuzes gemaakt door de koper en is al het verdere voorbereidende werk gedaan. Een langetermijnplanning was van groot belang bij dit project. De montage is uitgevoerd in volgorde van de bouwstroom, om oponthoud te voorkomen. Deze diende op tijd klaar te zijn vanwege de NUTS voorzieningen. We zijn trots op het resultaat!

Bent u ook op zoek naar industriedeuren? Bekijk ons hele assortiment! Wij bieden bijvoorbeeld ook snelloopdeuren.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar