Bedrijfsverzamelgebouw Houtens Haven te Houten

Een project waarbij na de oplevering nog veranderingen gewenst waren. Een aantal kopers hadden besloten toch graag een elektrische bedienbare deur te willen. Gelukkig konden wij ook achteraf dit nog realiseren.

De handbediende deuren zijn omgebouwd naar elektrisch bedienbare deuren, eventueel zelfs nog met de mogelijkheid voor een afstandsbediening. Dankzij onze flexibiliteit en in goed overleg met de opdrachtgever konden wij dit project zo met groot succes afronden.

Zoek uit welke overheaddeuren wij nog meer bieden.

“Dankzij onze flexibiliteit hebben we de gemonteerde deuren voor een aantal kopers later nog aangepast van handbediening naar elektrische bediening. Er is bij ons veel mogelijk zolang er goed overleg plaatsvindt.”

Projectinformatie

Het project

We hebben voor dit project geïsoleerde deuren geleverd en gemonteerd. Later hebben we deze nog aangepast naar de wens van een aantal kopers.

Aan de hand van tekeningen en het bestek heeft Alpha deuren Zuid-West een offerte opgesteld aan het begin van het project.

Vervolgens zijn met behulp van IFC en DWG de tekeningen gemaakt. Hierbij is iedere deuruitvoering uitgetekend, om de aannemer een goed beeld te geven van onze ontwerpen. Zowel de inbouwmaten als de uitvoering zijn hierbij gepresenteerd per type deur. Het ging hierbij bijvoorbeeld om het aanzicht van de deur, de positie van het raampaneel en de loopdeur.

Dit project is gefaseerd uitgevoerd. De deuren hebben wij per fase opgeleverd en ook de montage heeft gefaseerd plaatsgevonden. Hiervoor hadden wij een duidelijke planning en goede afspraken met de aannemer gemaakt. Wij hebben ons flexibel aangepast aan de planning van de aannemer en deze ook gevolgd. Bij ons is hierin veel mogelijk.

De communicatie

De projectleider en de tekenaar van Alpha deuren Zuid-West hebben veel contact gehad met de projectleider van de aannemer, dit verliep soepel. Uiteindelijk is het montagekader door de aannemer gemaakt zoals wij dat hebben voorgesteld. Zo wisten we ook zeker dat de deuren straks zouden gaan passen.

Voor de aflevering van de deuren en de montage hiervan heeft de planner van Alpha deuren Zuid-West contact gehouden met de uitvoerder ter plaatse. Hierdoor is de montage verlopen conform de planningen. Dit zorgde voor een fijne samenwerking met een mooi resultaat.

Wilt u ook zo'n mooi resultaat maar bent u op zoek naar andere industriedeuren? Bekijk ons gehele assortiment. Zo bieden wij ook snelloopdeuren.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar