Bedrijfsunits Dijckerhoek ’s Gravenzande

Staton 's Gravenzande

Een project waarbij de kopers inspraak hadden in de keuze voor de deuren. De deuren konden worden ‘geupgraded’ met aanpassingen. De uitdaging hierin was dat de deuren met en zonder raampaneel wel op elkaar moesten worden afgestemd, dit gold ook voor de deuren van 40 en 60 millimeter. De keuze hiertussen lag bij de kopers.

De mogelijkheden waren een 40 millimeter of 60 millimeter paneeldikte voor de deur. Ook kon er worden gekozen voor een volglaspaneel en een elektrische bediening op de deur. In basis was de opdracht voor het project een zo standaard mogelijke deur.

Voor de plaatsing van de deuren op de tweede verdieping was een helllingbaan nodig, wat veel precisie vergt bij de plaatsing.

Bekijk ons gehele assortiment overheaddeuren.

“Met behulp van een hellingbaan zijn zelfs deuren gemonteerd op de tweede verdieping, een knap staaltje uitvoering.”

Projectinformatie

Het verloop

Alle mogelijkheden voor de deuren zijn uitgetekend. Zo konden deze duidelijk worden gepresenteerd door de aannemer aan de kopers. Misverstanden konden worden voorkomen en zo konden er ook geen opties over het hoofd worden gezien. Daarnaast was de keuze zo voor iedereen eenduidig.

De deuren waren vroegtijdig ingekocht door de aannemer, dit was fijn omdat de kopers zo de tijd hadden de opties tegen elkaar af te wegen en een keuze te maken. Het tekenwerk nam wat meer tijd in beslag, omdat alle mogelijkheden zijn uitgetekend. De deuren zijn vlak voor aanvang van de montage geleverd. Vervolgens zijn de deuren conform de planning van de aannemer gemonteerd.

De planning

Een haalbare planning is altijd het doel van Alpha deuren Zuid-West. Dit vergt veel overleg. Onze projectleider en de planner zijn op locatie geweest om een goede werkplanning op te kunnen stellen, in samenspraak met de aannemer. Voordat de montage begon heeft onze projectleider de units gecontroleerd. Zo wisten we zeker dat er geen problemen zouden zijn bij de montage. Dit was een succes.

Hoe wij kunnen wij u helpen? Bekijk ons gehele assortiment industriedeuren, zo bieden wij ook snelloopdeuren. Of neem gerust contact op!

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar