43 bedrijfsunits den bosch - intro

43 bedrijfsunits ’s-Hertogenbosch

Een project met een uitdaging. Iets wat ons niet vaak wordt gevraagd. Een specifieke wens was het feit dat de loopdeuren die wij zouden leveren voorzien dienden te zijn van een brievenbus en een huisnummer in de loopdeur. Uiteindelijk hebben wij geïsoleerde deuren met ventilatieroosters, elektrische bediening en voorzien van een loopdeur mét brievenbus en huisnummer geleverd. Een prestatie waar we zeker trots op zijn.

De deuren zijn binnen een aanzienlijke tijd gemonteerd, 10 dagen voor 43 deuren. Een strakke planning was hiervoor absoluut nodig. In goed overleg tussen onze planner, de aannemer en de montageteams hebben we dit weten te bewerkstelligen.

Bekijk ons brede assortiment aan overheaddeuren!

“10 werkdagen voor 43 deuren, een prestatie met een snelle planning en met een extra uitdaging van brievenbussen en huisnummers in de loopdeuren.”

43 bedrijfsunits den bosch - intro
43 bedrijfsunits den bosch - intro
43 bedrijfsunits den bosch - intro
43 bedrijfsunits den bosch - intro
43 bedrijfsunits den bosch - intro
43 bedrijfsunits den bosch - intro
43 bedrijfsunits den bosch - intro

Projectinformatie

De uitvoering

De brievenbus op de loopdeuren was de grootste uitdaging van dit project.
Op de tekening hebben we duidelijk aangegeven waar de brievenbus precies komt te zitten en ook waar het huisnummer geplaatst zou worden. Ook de positie van de loopdeur en de ventilatieroosters hadden we in kaart gebracht. Dit om duidelijke overeenstemming te hebben en verwarring te voorkomen.

Uiteindelijk hebben we 43 deuren gemonteerd in 10 werkdagen. De aannemer had Alpha deuren Zuid-West gevraagd of dit mogelijk was in verband met de NUTS werkzaamheden. Dit heeft allemaal invloed op de eindoplevering van de bouw. We zijn blij dat dit is gelukt!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk ons gehele assortiment aan industriedeuren, misschien bent u wel op zoek naar snelloopdeuren?

Keuze voor loopdeuren

Wanneer u loopdeuren in de deuren wil, gaan wij deze uitdaging graag aan. Hierin heeft u drie opties en elke optie heeft zijn voor- en nadelen.

U kunt de loopdeur bijvoorbeeld in de deur voor de goederen plaatsen. Hiermee dient u wél op te passen. Dit is namelijk niet de meest veilige optie omdat de personen en goederen dezelfde route nemen.

Als tweede optie kunt u gaan voor losse deuren voor goederen en personen maar wél in dezelfde dagopening. Deze optie is al een stuk veiliger.

De laatste optie is de optie die wij altijd adviseren voor bedrijven. Namelijk dat de twee doorgangen geheel van elkaar gescheiden zijn. Dit wil zeggen een loopdeur geheel gescheiden van de deur waar de goederen doorheen komen. De loopdeur wordt dan in de gevel gezet. Deze scheiding is beter voor het gemak van gebruik de vastheid van de deur én de veiligheid.

Voor dit project is echter gekozen voor de eerste optie omdat dit pand niet gebruikt wordt door een groot bedrijf waar groot vervoer en grote goederen door moeten.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar