Panorama 40/60 mm

Overheaddeuren

Licht, zicht en uitstraling zijn natuurlijk ontzettend van belang. Als u het hiermee eens bent, dan is onze Panorama overheaddeur ideaal voor u! De Panorama overheaddeur van Alpha deuren Zuid-West is een ALU deur, maar dan zonder verticale tussenstijlen. Onze Panorama overheaddeuren zijn water- en windbestendig door speciale isolatieprofielen tussen de panelen. De geïntegreerde verstevigingsprofielen zorgen ervoor dat uw deur bestand is tegen harde wind.

De Panoramadeuren zijn maximaal leverbaar tot 4 meter breed en 4,5 meter hoog. Het hoogwaardige “Plexiglas Optical” in de Panorama deur is extra sterk en extra dik en vervormt nauwelijks. Hoewel het kunststof is, ziet het eruit als echt glas. Naast de veiligheid van deze bijzondere kunststof heeft het ook een optimale krasbestendigheid. Hierdoor blijft u verzekerd van een goede doorkijk.

Twijfels over welke deur het beste bij u wensen past? Neem gerust contact met ons op en wij bieden vrijblijvend advies zodat u de juiste beslissing maakt! Of bekijk al onze overheaddeuren.

Vrijblijvende prijsopgave
of vul onze keuzehulp in
Panorama 40/60 mm

Meer informatie

Hoogwaardige kwaliteit, scherp geprijsd

  • max. B x H = 4000 x 4500 mm, max. oppervlak (BxH) = 18 m²
  • U-waarde Panorama 40 mm overheaddeur: 4000 x 4000 mm: 3,87 W/m²K
  • U-waarde Panorama 60 mm overheaddeur: 4000 x 4000 mm: 2,36 W/m²K
  • klasse 3-4 windbestendig volgens EN 12424, windbestendig tot 12-13 Beaufort
  • geen verticale tussenstijlen levert een breed glasbeeld op
  • hoogwaardig plexiglas: extra sterk en extra dik, vervormt nauwelijks en oogt optisch als echt glas
  • handbediend of elektrisch aangedreven
  • voldoet aan EN 13241
Panorama 40/60 mm
Download brochure

Diverse Panorama varianten

Panorama 40 mm

De Panorama 40 mm van Alpha deuren Zuid-West is uitstekend voor u wanneer u zicht en uitstraling belangrijk vindt. Het plexiglas is nauwelijks te onderscheiden van echt glas en heeft een natuurlijke spiegeling van de ramen. Onze Panorama 40 mm overheaddeur bestaat uit dubbel plexiglas Optical 20 mm. De deur heeft een U-waarde van 3,87 W/m²K bij een afmeting van 4000 x 4000 mm.

Panorama 60 mm

Onze Panorama 60 mm overheaddeur biedt betere warmte-isolatie en geluiddemping dan onze Panorama 40 mm. Daarbij zorgt hij voor minder condensatie dan de Panorama 40 mm. Deze deur is perfect voor u wanneer niet alleen licht, zicht en uitstraling belangrijk voor u zijn, maar ook isolatie en energiebesparing van belang is. Deze deur wordt standaard met drievoudige plexiglas Optical 40 mm geleverd. De U-waarde van deze overheaddeur is 2,36 W/m²K bij een afmeting van 4000 x 4000 mm.

Panorama 40/60 mm

U kunt bij ons dus kiezen uit twee verschillende Panorama deuren. Heeft u moeite met de keuze tussen deze twee industriedeuren of weet u niet welke mogelijkheden er zijn? Neem direct contact met ons op en wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies!

Zou u wat extra informatie over onze Panorama overheaddeuren willen? Open onze brochure en lees de specificaties!

Niet op zoek naar een overheaddeur maar een andere industriedeur? Geen probleem, want ons assortiment is enorm breed. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Wij bieden bijvoorbeeld ook snelloopdeuren.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar