Opslagboxen XL

Velsen-Noord

Deze klant kwam bij ons met de vraag of wij 64 sectionaaldeuren konden leveren en monteren. Deze deuren dienden geplaatst te worden op verschillende verdiepingen. Voor alle deuren geldt dat er gekozen is voor type ISO 40. Alle 64 ISO 40 deuren zijn voorzien van loopdeuren.

Verder vroeg deze klant of het mogelijk was om de deuren te voorzien van elektrische bediening. Dit was voor Alpha deuren Zuid-West natuurlijk geen probleem. Wij hebben alle deuren voorzien van elektrische bediening door middel van een afstandsbediening. Zo heeft elke eigenaar een handzender die werkt voor zowel het hekwerk als de sectionaaldeur. Zo heeft iedereen één handzender om het terrein op te komen én om in de opslagbox te kunnen.

Projectinformatie

Waarom een loopdeur

De gebruikers van de opslagboxen hoeven niet altijd de gehele deur te openen. Het kan voorkomen dat de gebruiker één doos nodig heeft uit hun opslagbox. Het zou zonde zijn dat zij dan elke keer de gehele sectionaaldeur moeten openen om één doos mee te nemen. De loopdeur in de sectionaaldeur biedt de oplossing. Moet er meer uit de opslagbox gehaald worden? Geen probleem! Dan kan de deur gewoon geopend worden, en wordt het laden en lossen eenvoudig.

De loopdeuren zijn voorzien van deurdrangers. Deze zorgen ervoor dat de loopdeur altijd netjes sluit achter de bezoeker.

De ISO 40 deur

Afhankelijk van wat voor u belangrijk is, bespreken we samen welke deur voor u de oplossing biedt. Is goede isolatie en demping van geluid bijvoorbeeld belangrijk voor uw pand? Dan is onze type ISO 40 ideaal voor uw situatie. Uw pand wordt met dit type goed afgesloten.

Al onze deuren worden volgens de laatste wet- en regelgeving (EN 13241-1 en CE-markering) geproduceerd en geplaatst. Verder zijn we TüV Nord gecertificeerd. Zo weet u altijd dat de deur die u aanschaft van de hoogste kwaliteit is.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar