Mercedes van Mossel

Rotterdam

Alpha Deuren Nederland is benaderd door Mercedes van Mossel in Rotterdam. Een groot en uitdagend project. Onze monteurs hebben hier drie ISO40 overheaddeuren, tien Panorama40 deuren en elf ALU40 overheaddeuren gemonteerd. Een groot project dat in korte tijd opgeleverd diende te worden. Onze monteurs gaan een uitdaging niet uit de weg en ook deze opdracht hebben zij succesvol afgerond!

Projectinformatie

Groot project

Voor Mercedes van Mossel hebben we in totaal maar liefst vierentwintig overheaddeuren geplaatst. Een grote opdracht die onze specialisten absoluut niet uit de weg gaan.

Om ervoor te zorgen dat alles goed zou verlopen, heeft onze tekenaar de deuren ingetekend. Zo werd bepaald of en hoe de deuren, leidingen en verlichtingen met elkaar in aanraking zouden komen. Vooral bij een groot project is het belangrijk om alles helder en duidelijk te hebben voor de start van de installatie. Zo weten onze monteurs altijd wat er geplaatst dient te worden en waar het geplaatst dient te worden.

Speciale wensen

In de werkplaats werken de hele dag monteurs. Het is natuurlijk belangrijk dat hier veel natuurlijk licht naar binnen valt. Ook voor de showroom was het van groot belang dat er naar binnen gekeken kon worden vanaf de buitenkant. De functie van een showroom is tenslotte om de modellen te laten zien.

Daarom was de belangrijkste wens vanuit Mercedes van Mossel dan ook, dat de deuren bij de werkplaats en de showroom transparant waren. Het liefst zonder verticale tussenstijl. Daarom is hier gekozen voor Panorama40 deuren met geïsoleerde kunststof krasvaste Optical beglazing.

Extra montageploegen en communicatie

Deze opdracht is uitgevoerd onder grote tijdsdruk. Alpha Deuren Nederland heeft extra montageploegen ingezet om ervoor te zorgen dat de opdracht op de gewenste datum afgerond zou zijn. Omdat meer partijen tegelijkertijd aan het werk waren aan dit project, was een goede communicatie en planning van enorm belang.

Belangrijk wanneer veel partijen aan het werk zijn, is dat je elkaar niet in de weg loopt. Door goede communicatie en een strakke en heldere planning, hebben we dit met zijn allen tot een goed einde gebracht.

Vul onze keuzehulp in of bel ons gerust

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die voor u industriedeuren kan zetten en die met u meedenkt? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten beantwoorden uw vragen en denken mee in een passende oplossing.

Wij zijn er niet enkel voor overheaddeuren, bekijk rustig al onze industriedeuren zoals bijvoorbeeld onze snelloopdeuren!

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar