Brandweerkazerne

Nieuwer Ter Aa

Voor de brandweer in Nieuwer Ter Aa hebben wij twee ALU 40 overheaddeuren met hardglas geplaatst. De deuren geven een strakke uitstraling aan de brandweerkazerne.

De deuren zijn uitgevoerd met snellopende aandrijvingen. Ook wel een frequentiegestuurde aandrijving, deze zorgt ervoor dat de deur sneller open en dicht gaan. Hierdoor kan de brandweer sneller ter plaatse zijn en wordt een kortere opkomsttijd gestimuleerd.

Voor alle industriedeuren kunt u bij Alpha deuren Zuid-West terecht. Met ruim 40 jaar ervaring kunnen wij iedere klant voorzien van hoge kwalitatieve deuren.

Projectinformatie

Wensen van de klant

Bij het ontwerp is er bepaald dat de deuren zowel aan de buitenzijde als de binnenzijde voorzien worden van een grijze RAL-kleur. Tevens dienen de deuren uitgevoerd te worden met een snellopende aandrijving.

Bouwkundige uitdaging

De inbouwhoogte was beperkt omdat er rekening gehouden moest worden met het leidingwerk. Bij Alpha deuren Zuid-West houden we van uitdagingen. Ook deze zijn we dan ook niet uit de weg gegaan. De deuren zijn succesvol en zo hoog mogelijk geplaatst.

Snellopende aandrijvingen

De twee ALU 40 deuren zijn uitgevoerd met snellopende aandrijvingen. Door de snellopende aandrijving kan de deur sneller open en dicht. Hierdoor is de brandweer sneller ter plaatse.

Stoplicht

Ook is er een stoplicht geplaatst. Als de deur in beweging is, brandt deze rood, wanneer de deur helemaal open is, brandt hij groen. Als de deur gesloten is brandt er niks. Hierdoor weet de chauffeur van de brandweerwagen wanneer hij kan gaan rijden. De deuren gaan automatisch dicht na een bepaalde tijd. Hierdoor gaat er geen tijd verloren en is de brandweer sneller ter plaatse.

Een functioneel resultaat met hoge kwaliteit

Alpha deuren Zuid-West levert vaker de deuren voor nieuwe brandweerposten. We weten precies wat de wensen en eisen zijn. Daardoor is dit project wederom goed verlopen en is de brandweer in Nieuwer Ter Aa tevreden met de nieuwe industriedeuren. De deuren dragen bij aan een strakke uitstraling en een kortere opkomsttijd.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar