JongFresh B.V.

Monster

Eekhout Bouw heeft Alpha deuren Zuid-West benaderd voor een project in Monster. Bij JongFresh B.V. diende zeven ISO 40 overheaddeuren en twee levellers type PS met shelter, wieldwingers en dockbumpers geplaatst te worden. Samen met Eekhout Bouw hebben de monteurs van Alpha deuren Zuid-West ook dit project tot een succesvol resultaat gebracht.

Bent u ook op zoek naar een partner voor het plaatsen van industriedeuren en bijbehorende laad- en lossystemen? Neem gerust contact op!

Projectinformatie

Verloop van het project

Eekhout Bouw heeft bij ons een offerte aangevraagd. Hierin hadden zij alle wensen vanuit JongFresh en vanuit hen benoemd. Wij hebben op basis van deze wensen en de werkzaamheden die gedaan dienden te worden een offerte op maat opgesteld. Samen met Eekhout Bouw heeft onze verkoper deze offerte doorgenomen. Zo wist de aannemer dat hij en JongFresh niet voor verassingen kwamen te staan.

Na akkoord op de offerte en de opdracht, is het project ingetekend door onze eigen tekenaar. Zo wist de aannemer exact hoe het montagekader gemaakt diende te worden.

Speciale wensen en uitdagingen

Bij Alpha deuren Zuid-West is maatwerk mogelijk. Zo had JongFresh de wens om de deuren in een specifieke kleur te spuiten. Alle deuren zijn dan ook in de gewenste kleur geplaatst.

Goede communicatie

Bij grote projecten is communicatie het allerbelangrijkste. Zo ook in dit project. In goed overleg is er een werkbare en goede planning gemaakt. Zo wist JongFresh, de aannemer en wisten wij wanneer welke deur(en) en systemen geplaatst diende te worden. En ook hoelang dit zou duren. Altijd fijn bij een groot project dat iedereen weet wat er wanneer opgepakt wordt.

Ook tijdens de uitvoering verliepen de werkoverleggen soepel. De bouw van de deuren is in meerdere fases uitgevoerd. Hierdoor zijn de deuren op verschillende momenten aangeleverd en geplaatst. Door de duidelijke en heldere communicatie hebben we ook dit project weer goed afgerond.

Bel ons gerust of stel uw vraag via ons formulier

Bent u ook op zoek naar een partij die uw overheaddeuren kan plaatsen? Dan wilt u natuurlijk een partner die zijn afspraken nakomt! Neem gerust contact op met onze specialisten, wij helpen u graag bij uw project. Dit op het gebied van alle industriedeuren, denk hierbij bijvoorbeeld ook aan snelloopdeuren of complete laad- en lossystemen.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar