ISO 80 mm

Overheaddeuren

Wanneer u voor de ISO 80 mm van Alpha deuren Zuid-West kiest, kiest u voor optimale isolatie en geluiddemping. Voor de beste afsluiting gaat u voor de ISO 80 mm.

Met het plaatsen van meer dan 2000 industriedeuren per jaar hebben onze technici de kennis en ervaring om het beste werk te leveren. Na het plaatsen van de deuren stopt onze dienst niet. Wij zijn namelijk 24/7 bereikbaar via de telefoon voor noodgevallen. Op deze manier weet u dat wij voor u klaar staan bij spoed.

Neem gerust contact op voor meer informatie, wij voorzien u van gratis en vrijblijvend advies. Of bekijk al onze overheaddeuren!

Vrijblijvende prijsopgave
of bel 088 254 81 20
ISO 80

Meer informatie

Hoogwaardige kwaliteit, scherp geprijsd

Productkenmerken

  • U-waarde: 0,5 W/m²K
  • klasse 3-4 windbestendig volgens EN 12424, windbestendig tot 12-13 Beaufort
  • door de vele mogelijke paneelvullingen volop ontwerp- en toepassingsmogelijkheden
  • handbediend of elektrisch aangedreven
  • voldoet aan EN 13241-1
ISO 80
Download brochure

Meer informatie

Optimale isolatie

De ISO 80 mm van Alpha deuren Zuid-West biedt u optimale isolatie. Hij komt goed tot zijn recht wanneer u productiehallen of opslagruimten wilt isoleren en op temperatuur wilt houden. Deze overheaddeur heeft een U-waarde van 0,5 W/m²K. Hij is klasse 3-4 windbestendig volgens EN 12424 en windbestendig tot 12-13 Beaufort. Dit komt mede door de verbinding tussen de panelen. Deze is wind- en waterdicht door kunststof afdichtingen.

Beveiliging

Net als onze andere deuren beschikt onze ISO 80 mm ook over goede beveiliging. Zoals bijvoorbeeld een noodhand kettingbediening. Via deze bediening is de deur altijd handmatig te openen of te sluiten. Ook is hij uitgevoerd met een veerbreukbeveiliging. Deze beveiliging is verplicht, het zorgt er voor dat dat de deur blokkeert wanneer een torsieveer breekt.

Naast de standaard beveiligingen zijn er nog extra opties mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen om verkeerslichten aan te sluiten. Of misschien wilt u voorwaarschuwingsflitslicht aansluiten op uw deuren. Bekijk de brochure voor alle standaardbeveiligingen en verdere opties!

ISO 80

Besturing en bediening

De ISO 80 overheaddeuren zijn handbediend (trekkoord of kettingtakel) of elektrisch bediend leverbaar. Elektrisch bediende deuren worden standaard met een impulsbediening uitgevoerd. Deze is optioneel nog uit te breiden met afstandsbediening, trekkoord, radar en nog veel meer. Bekijk de brochure voor alle mogelijkheden!

Heeft u liever een ander soort deur? Geen probleem, ons assortiment is breed. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze Wij bieden bijvoorbeeld ook snelloopdeuren.

Neem contact op
of bel 088 254 81 20

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar