ISO 40/60 mm

Sectionaaldeuren

Is goede isolatie en geluiddemping belangrijk voor uw pand? Dan is onze kwalitatieve ISO sectionaaldeur dé deur voor u! Onze ISO deur zorgt ervoor dat uw pand goed wordt afgesloten met een goede kwaliteit deur voor de juiste prijs.

Onze industriedeuren worden volgens de laatste regel- en wetgeving (EN 13241-1 en CE markering) geproduceerd en gemonteerd. Daarnaast zijn we ook TüV Nord gecertificeerd. Zo bent u er zeker van dat u een kwalitatief goede deur heeft.

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of bekijk hier al onze overheaddeuren.

Vrijblijvende prijsopgave
of toch op zoek naar een andere deur?
ISO 40/60 mm

Meer informatie

Hoogwaardige kwaliteit, scherp geprijsd

Productkenmerken

  • U-waarde ISO 40 mm: 1,02 W/m²K
  • U-waarde ISO 60 mm: 0,77 W/m²K
  • Door de vele mogelijke paneelvullingen volop ontwerp- en toepassingsmogelijkheden
  • Handbediend of elektrisch aangedreven
  • Geïntegreerde loopdeur mogelijk
  • Voldoet aan EN 13241
ISO 40/60 mm
Download brochure

Diverse ISO varianten

ISO 40 mm

De ISO 40 mm deur is onze best verkochte sectionaaldeur. Deze dikte biedt u de meeste mogelijkheden op het gebied van vormgeving en invulling. Zo kunt u kiezen uit een pallet van 13 standaard RAL-kleuren uit onze huiscollectie. De microgeprofileerde panelen waaruit deze deur is opgebouwd, zorgt voor uitstekende geluiddemping, warmte-isolatie en weerbestendigheid.

De U-waarde van onze ISO 40 mm sectionaaldeur is 1,02 W/m²K (bij een deurafmeting van 5000 x 5000 mm).

U-waarde van het 40 mm paneel is 0,52 W/m²K. De waarde voor een gehele deur is per afmeting en uitvoering verschillend wij berekenen deze voor u.

ISO 60 mm

De ISO 60 mm deur van Alpha deuren Zuid-West is een extra goed isolerende en afdichtende deur. Deze deur zorgt dus voor nog meer geluiddemping, warmte-isolatie en weerbestendigheid dan de ISO 40 mm sectionaaldeur. Dit komt door de extra isolatie. Ook deze deur biedt u verschillende mogelijkheden op het gebied van vormgeving en uitstraling. U hebt namelijk de keuze uit 10 RAL-kleuren uit de Alpha huiscollectie.

De U-waarde van de ISO 60 mm laat zien dat deze deur van Alpha deuren Zuid-West beter isoleert dan de ISO 40 mm. Deze is namelijk 0,77 W/m²K (bij een deurafmeting van 5000 x 5000 mm).

U-waarde van het 60 mm paneel is 0,35 W/m²K. De waarde voor een gehele deur is per afmeting en uitvoering verschillend en kunt u bij onze afdeling verkoop opvragen

ISO 40/60 mm

Wij bieden drie verschillende ISO sectionaaldeuren aan waarbij we de keuze bij u laten. De ISO deuren bieden voordelen op verschillende gebieden. Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen, dan geven wij u graag vrijblijvend advies! Wij zorgen ervoor dat u de juiste keuze maakt waarbij u kwaliteit ontvangt en de prijs uitstekend is!

Bekijk voor meer informatie over de verschillende ISO sectionaaldeuren onze brochure!

Niet op zoek naar één van onze sectionaaldeuren? Geen probleem! Wij hebben een ontzettend breed assortiment aan industriedeuren. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze snelloopdeuren.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar