ISO 40/60 mm

Overheaddeuren

Is goede isolatie en geluiddemping belangrijk voor uw pand? Dan is onze kwalitatieve ISO overheaddeur dé deur voor u! Onze ISO overheaddeur zorgt ervoor dat uw pand goed wordt afgesloten met een goede kwaliteit deur voor de juiste prijs.

Onze industriedeuren worden volgens de laatste regel- en wetgeving (EN 13241-1 en CE markering) geproduceerd en gemonteerd. Daarnaast zijn we ook TüV Nord gecertificeerd. Zo bent u er zeker van dat u een kwalitatief goede deur heeft.

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of bekijk hier al onze overheaddeuren.

Vrijblijvende prijsopgave
of bel 088 254 81 20
ISO 40/60 mm

Meer informatie

Hoogwaardige kwaliteit, scherp geprijsd

Productkenmerken

  • U-waarde ISO 40 mm: 1,02 W/m²K
  • U-waarde ISO 60 mm: 0,77 W/m²K
  • Door de vele mogelijke paneelvullingen volop ontwerp- en toepassingsmogelijkheden
  • Handbediend of elektrisch aangedreven
  • Geïntegreerde loopdeur mogelijk
  • Voldoet aan EN 13241
ISO 40/60 mm
Download brochure

Diverse ISO varianten

ISO 40 mm

De ISO 40 mm overheaddeur is onze best verkochte overheaddeur. Deze dikte biedt u de meeste mogelijkheden op het gebied van vormgeving en invulling. Zo kunt u kiezen uit een pallet van 13 standaard RAL-kleuren uit onze huiscollectie. De microgeprofileerde panelen waaruit deze overheaddeur is opgebouwd, zorgt voor uitstekende geluiddemping, warmte-isolatie en weerbestendigheid.

De U-waarde van onze ISO 40 mm overheaddeur is 1,02 W/m²K (bij een deurafmeting van 5000 x 5000 mm).

U-waarde van het 40 mm paneel is 0,52 W/m²K. De waarde voor een gehele deur is per afmeting en uitvoering verschillend wij berekenen deze voor u.

ISO 60 mm

De ISO 60 mm overheaddeur van Alpha deuren Zuid-West is een extra goed isolerende en afdichtende deur. Deze deur zorgt dus voor nog meer geluiddemping, warmte-isolatie en weerbestendigheid dan de ISO 40 mm overheaddeur. Dit komt door de extra isolatie. Ook deze overheaddeur biedt u verschillende mogelijkheden op het gebied van vormgeving en uitstraling. U hebt namelijk de keuze uit 10 RAL-kleuren uit de Alpha huiscollectie.

De U-waarde van de ISO 60 mm laat zien dat deze overheaddeur van Alpha deuren Zuid-West beter isoleert dan de ISO 40 mm. Deze is namelijk 0,77 W/m²K (bij een deurafmeting van 5000 x 5000 mm).

U-waarde van het 60 mm paneel is 0,35 W/m²K. De waarde voor een gehele deur is per afmeting en uitvoering verschillend en kunt u bij onze afdeling verkoop opvragen

ISO 40/60 mm

Wij bieden drie verschillende ISO overheaddeuren aan waarbij we de keuze bij u laten. De ISO overheaddeuren bieden voordelen op verschillende gebieden. Natuurlijk kunt u contact met ons opnemen, dan geven wij u graag vrijblijvend advies! Wij zorgen ervoor dat u de juiste keuze maakt waarbij u kwaliteit ontvangt en de prijs uitstekend is!

Bekijk voor meer informatie over de verschillende ISO overheaddeuren onze brochure!

Niet op zoek naar één van onze overheaddeuren? Geen probleem! Wij hebben een ontzettend breed assortiment aan industriedeuren. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze snelloopdeuren.

Neem contact op
of bel 088 254 81 20

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar