HooG Selections

Katwijk aan Zee

Wanneer u een klassieke auto wilt kopen bent u bij HooG Selections aan het juiste adres. Zij hebben een prachtige collectie young- en oldtimers staan in een prachtige showroom in Katwijk aan Zee.

De showroom heeft een industriële look en past perfect bij de auto’s die erin staan. Om deze stijl geheel door te zetten, hebben onze monteurs hier vijf ALU 60 deuren geplaatst. Een mooi resultaat voor een prachtige showroom.

Projectinformatie

Wensen van HooG Selections

Voor een showroom is de stijl van groot belang. Natuurlijk staan de auto’s in het middelpunt, maar de ruimte waar ze in staan draagt bij aan de ervaring in de showroom. Bij een showroom is het belangrijk dat voorbijgangers zo veel mogelijk naar binnen kunnen kijken. Daarbij was een zo goed mogelijke isolatie ook een wens van HooG Selections. Daarom is, in overleg, gekozen voor de ALU 60 deuren. De thermische onderbreking in deze deuren zorgt voor een goede isolatie.

De ALU 60 deuren zijn ontwikkeld om zoveel mogelijk doorkijk te realiseren. In dit geval hebben wij voor Optical beglazing gekozen. Dit houdt in dat het een strakke, kraswerende, kunststof beglazing bevat. Niet alleen voor het aanzicht was deze beglazing de beste keuze. Dit is ook nog eens beglazing die isoleert.

Snel en secuur gewerkt

De showroom van HooG Solutions was nog niet geopend, maar zij hadden wel een datum naar buiten gebracht om dit te doen. Om deze deadline te halen, is een duidelijke planning afgesproken. Zo werd de showroom netjes geopend op de afgesproken datum.

Neem gerust contact op

Bent u niet op zoek naar overheaddeuren maar naar een andere oplossing op het gebied van industriedeuren, zoals bijvoorbeeld snelloopdeuren? Kijk gerust eens rond tussen onze andere deuren. Alpha deuren Zuid-West biedt altijd de oplossing op het gebied van industriële deuren. Neem gerust contact op met ons team, leg uw vraag of situatie uit en zij voorzien u van een passend advies! Of vul onze keuzehulp in hieronder in.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar