Hoofdkantoor van Mossel Automotive

Waalwijk

Voor het hoofdkantoor van van Mossel Automotive in Waalwijk hebben wij overheaddeuren geleverd. Het gaat hier om overheaddeuren in het type Panorama 40. Ook heeft Alpha deuren Zuid-West twee typen snelloopdeuren geleverd: type Strong en type Strong-Outdoor.

Bekijk de video over dit project!

Projectinformatie

Wensen van de klant

De opdrachtgever heeft twee wensen: een goede afwerking en een strakke uitstraling. Daarom heeft de klant gekozen om zowel de binnenzijde als de buitenzijde van de overheaddeur te voorzien van een RAL kleur. Om een strakke uitstraling te creëren voor de Panorama 40, is hij voorzien van dubbelwandige Optical kunststof beglazing zonder verticale tussenstijlen. De snelroldeuen zijn voorzien van een extra afwerking, de rails zijn bij deze deuren namelijk ook in een RAL kleur gespoten.

Voorkom wind- en koubelasting

Op plekken waar extra windbelasting aanwezig is, hebben we de snelloopdeuren geplaatst. Een aantal van de deuren zijn voorzien van een ‘sluis-functie’. Deze functie zorgt ervoor dat twee deuren na elkaar, niet gelijktijdig open zijn. Zo kan deur twee pas open wanneer deur één gesloten is. Hiermee wordt voorkomen dat wind en kou niet binnen komen.

Voortraject en communicatie

In het voortraject is veel aandacht uitgegaan naar de werkvoorbereiding en het tekenwerk. Omdat de deuren verdeeld zijn door het hele pand, zijn er veel verschillende inbouwsituaties. Iedere deur is daarom nauwkeurig uitgetekend.

De plaatsing van de deuren is tot in de puntjes afgestemd met de uitvoerder. De deuren zijn op volgorde van de bouw gemonteerd en afgewerkt.

Alpha deuren Zuid-West heeft met veel plezier aan dit project gewerkt.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar