Gemeentewerf Papendrecht

BMN De Klerk

Alpha deuren Zuid-West luistert nauw naar de wensen van de klant. Zo ook voor dit project voor een gemeentewerf in Papendrecht. De klant wilde extra veel ventilatie in de ruimte. Dit is gecreëerd door het toepassen van geperforeerde vullingen, hierdoor kan er lucht door de deur heen komen.

Verder wilde de klant veel lichtinval en doorkijk. De wens voor ventilatie, lichtinval en doorkijk diende verwerkt te worden in het paneeltype. Daarom is gekozen voor een ALU 40 overheaddeur met 4 mm hardglas. Deze deur is namelijk met diversie vullingen toe te passen. Om aan de wensen te voldoen is er gekozen voor 2 soorten vullingen. Van de 4 secties bestonden 2 secties dus uit geperforeerde beplating (voor de ventilatie) en 2 secties uit 4 mm hardglas (voor de lichtinval en doorkijk).

Of misschien bent u op zoek naar een andere type industriedeur? Wij bieden bijvoorbeeld ook snelloopdeuren!

Projectinformatie

Bouwkundige uitdaging

Bouwkundig gezien was de inbouwhoogte beperkt. Onze specialisten hebben daarom gekozen voor ons railsysteem T-240. Deze heeft niet veel inbouwhoogte nodig en was voor deze situatie dan ook het passende systeem.

Verloop project

Het project is uitgetekend in DWG. Om tot de gewenste uitvoering te komen, was goede communicatie tussen de opdrachtgever, architect en Alpha deuren Zuid-West nodig. Het contact verliep dan ook goed. Van verkoop tot en met montage is het werk prettig verlopen. Dit is uiteraard ook het resultaat van het goede werk dat de aannemer heeft geleverd.

Over ons

Alpha deuren Zuid-West

Alpha deuren Zuid-West beschikt over een paar idealen die wij altijd volgen op de werkvloer. Veiligheid en zekerheid staan hoog in het vaandel. Daarbij staat de klant altijd op de eerste plek, in alles wat we doen. Zo gaan wij graag een uitdaging in de vorm van een groot project aan, maar zijn wij er ook voor de kleine plaatsingen. Daarbij vinden wij het belangrijk om korte lijnen te houden in de communicatie.

  • Zekerheid en veiligheid
  • Élke klant op de eerste plek
  • Korte lijnen

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar