Dura Vermeer

Haaften

Bij Dura Vermeer is er schade gereden aan een overheaddeur. Alpha Deuren Nederland heeft aan deze industriedeur een noodreparatie uitgevoerd. Nu kan de klant de deur in ieder geval weer gebruiken.

De nieuwe materialen worden geproduceerd. Zodra deze geleverd zijn wordt de deur weer netjes hersteld. Het zou vervelend zijn als Dura Vermeer de deur niet kan gebruiken tot de nieuwe materialen geproduceerd zijn. In de tussentijd kunnen zij nu gebruik maken van de nooddeur.

Niet alleen voor deze deuren kunt u bij ons terecht, ook voor snelloopdeuren bent u bij Alpha Deuren Nederland aan het juiste adres.

Projectinformatie

Vóór de noodreparatie

Ná de noodreparatie

Neem contact op
of bel 088 254 81 20

Niet alleen voor reparaties

Ook complete, nieuwe, maatwerk installaties

Wij helpen u met maatwerk oplossingen. U komt bij ons met een probleem en wij bieden u de passende oplossing. Denk aan vraagstukken over isolatie, licht, frequentie van gebruik en/of snelheid van de deur. Onze experts hebben de antwoorden. Altijd een maatwerk deur voor u!

Met onze brede diensten, zoals de ontwikkeling en productie van deuren, volledige ontzorging op het gebied van logistiek, service en montage, bieden wij een totaalpakket.

Omdat elke deur maatwerk is, zijn er diverse toepassingen van onze deuren mogelijk. Denk hierbij aan bedrijfshallen, autowasstraten, showrooms, spoeddiensten en nog veel meer!

Voordelen van Alpha Deuren Nederland

  • Klein of groot, wij gaan met ons maatwerk geen uitdaging uit de weg
  • Elke uitstraling is mogelijk, van volledig dichte deuren tot volglas panorama deuren
  • Onze deuren voldoen altijd aan de hoogste isolatienormen
  • Naast de standaardkleuren die we bieden, is elke kleur mogelijk
  • Wij werken altijd met een vast team, hierdoor weten wij dat er enkel vakmensen bij u langskomen
  • Met specialistisch tekenwerk dat wij zelf uitvoeren (BIM (Revit/IFC) en AutoCad), bieden we altijd de deur die past

Binnen onze organisatie volgen wij altijd een drietal idealen. Allereerst wordt er gewerkt met grote onderdelen en groot gereedschap. Daarom is veiligheid van enorm groot belang.

Daarnaast is élke klant bij ons welkom. Wij denken graag met u mee als u voor een grote uitdaging staat met een groot project. Maar ook voor kleine projecten bent u bij ons aan het juiste adres.

Als laatste is communicatie altijd van belang. Wij houden ervan om de lijnen kort te houden om de communicatie zo goed mogelijk te houden.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar