Dertec

Sassenheim

Dertec is een bedrijf dat zich in de RVS motorreductoren heeft gespecialiseerd. Alpha deuren Zuid-West neemt alle wensen van de klant in acht. Zo wilde Dertec de rails van de snelloopdeuren geverfd hebben in een eigen kleur. Nog een kleine vraag was of wij de aandrijving van de deuren wilden verbergen. Onze vakmannen hebben hier hun best op gedaan en de klant is daarom enorm tevreden.

Deze klus was voor ons bijzonder, omdat we gebruik mochten maken van meerdere soorten deuren. In totaal hebben wij twaalf deuren geplaatst tijdens dit project. Van brandwerende deuren tot snelroldeuren. Wat het vooral speciaal maakte is dat we een dockleveller en een dockshelter hebben geplaatst.

Projectinformatie

Uitdaging voortraject

Alles in het voortraject is spoedig verlopen. Dertec kon enorm snel ervaren hoe het is om één van onze deuren te gebruiken. Vanaf de offerte tot het opstellen van de planning, het hele traject is verlopen naar wens.

Gemonteerde deuren

Deze klus omvatte in totaal twaalf deuren en nog een aantal wieldringers. De vakmannen van Alpha deuren Zuid-West hebben zes ISO-40 overheaddeuren gemonteerd. Naast deze deuren zijn er ook vier snelle deuren Strong en twee brandrolschermen geplaatst. Brandveiligheid is van enorm groot belang, vandaar dat Dertec heeft geïnvesteerd in extra brandbeveiliging. Ook mochten we een dockleveller PT en een dockshelter PMV plaatsen. Door deze nieuwe installatie kan er weer optimaal geladen en gelost worden.

Bijzondere uitdaging

De buitendeur ISO 40 die bij de dockleveller geplaatst is, loopt door tot onder de dockleveller. Zo sluit de deur volledig aan bij de opening en wordt kou buiten gehouden. Normaal gesproken eindigt de deur ter hoogte van de dockleveller, maar in overleg hebben we de wens van de klant goed kunnen verwerken.

Communicatie

Dertec is een bekende klant van ons. De communicatie is daardoor goed en altijd soepel. Het project verloopt hierdoor nog sneller dan normaal. Uiteraard zorgen wij altijd voor uitgebreid contact met onze klanten. Zo kunnen zij eventuele verhinderingen of bijzonderheden altijd aangeven.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar