Bijvelds

Erp

Bijvelds, een échte, officiële RAM-dealer. Prachtige auto’s zijn het. Alpha deuren Zuid-West is ingeschakeld om hier twee ALU 40 overheaddeuren te plaatsen. De vensters zijn dubbelwandige acrylaat. Wij hebben niet enkel twee ALU 40 deuren geplaatst, ook binnen hebben wij de ruimte voorzien van een deur, de Strong snelloopdeur.

Projectinformatie

Wensen van de klant

Ze wilden zo veel mogelijk natuurlijk licht in hun ruimte hebben. Wij hebben dit verzorgd door de ALU 40 deuren aan de buitengevel, zo transparant mogelijk te maken. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we gekozen voor volbeglaasde deuren. Omdat de deur aan de buitengevel bevestigd diende te worden, wilde de klant ook dat dit een mooie uitstraling geeft aan het pand. Standaard zijn de profielen van de volglaspanelen blank aluminium geanodiseerd, maar naar wens van de klant zijn deze in kleur gespoten.

Beveiliging

De ALU-40 deuren zijn beide voorzien van een optilbeveiliging. Deze beveiliging zorgt ervoor dat de deur niet zomaar op te tillen is. Zo kan niet zomaar iedereen naar binnen.

Snelroldeuren

Snelroldeuren worden altijd binnen geplaatst. Daarom worden ze altijd geplaatst met een standaard transparante strook. Zo kunnen mensen altijd zien wie of wat er aan de andere kant staat. Vooral wanneer u er met een heftruck doorheen wilt rijden is dit van groot belang want, u wilt onveilige situaties mijden.

Het resultaat mag er wezen

Bijvelds en Alpha deuren Zuid-West zijn erg blij met het resultaat. Twee sectionaaldeuren die veel licht doorlaten én een mooie uitstraling geven aan het pand. Verder een goed functionerende snelroldeur die ook nog eens de veiligheid waarborgt.

Over Alpha deuren Zuid-West

Wij werken altijd volgens een paar idealen. Denk hierbij als eerst aan veiligheid en zekerheid. Dit staat bij ons het hoogst in het vaandel. Dit gaat om veiligheid voor u en uw medewerkers, maar ook om de veiligheid van onze medewerkers en monteurs. Daarbij staan onze klanten altijd op de eerste plek. Dit geldt dan ook voor élke klant, klein of groot. Neem gerust contact op, samen bespreken we uw wensen en komen we tot de passende totaaloplossing.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar