Bekijk onze brochure

en kies dé oplossing voor u!

Door de diverse varianten deuren die Alpha deuren Zuid-West biedt, is het lastig om voor u de ideale oplossing uit te kiezen. Neem alvast een kijkje in onze brochure, hier zie je de grootste verschillen. Neem ook gerust contact op, wij helpen u graag!

  • ISO 40/60 mm
  • ISO 80 mm
  • ALU 40/60 mm
  • Panorama 40/60 mm
Download brochure

Waarom overheaddeuren

voor uw bedrijfshal?

Een fraaie, professionele uitstraling

Deuren van Alpha deuren Zuid-West bieden uw bedrijfshal een fraai uiterlijk. Er is namelijk een enorm ruime keuze in vensters, kleuren en toepassingen. Misschien gebruikt u uw bedrijfshal wel als showroom of een plek om klanten te ontvangen? Dan wilt u natuurlijk dat het aanzicht fraai is.

In overleg plaatsen wij de deuren die het beste bij uw bedrijf en uw pand past. Zo weet u dat u altijd een goed visitekaartje afgeeft aan klanten.

Veiligheid voorop

Wij bij Alpha deuren Zuid-West snappen dat u veiligheid voor uw medewerkers en klanten wilt. Daarom worden al onze deuren constant en intensief getest. Dit zorgt voor een optimale duurzaamheid.

De zorg die wij hebben voor kwaliteit en veiligheid zorgt ervoor dat onze deuren met al hun fysieke kenmerken voldoen aan de norm EN 13241. Daarbij hebben ze een integrale TÜV Nord toelating.

Ook na het werk gaat u met een gerust hart naar huis. In bepaalde uitvoeringen kunnen we namelijk de ISO-deuren inbraakwerend leveren volgens, conform WK2 en SKG**.

Neemt u gerust contact op

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of heeft u nog vragen? U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen, onze specialisten helpen u graag in uw zoektocht. Ook wanneer u naar een ander soort industriedeur op zoek bent, zoals bijvoorbeeld snelloopdeuren.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar