Extra informatie

vindt u in onze brochure

Bekijk alvast eens wat mogelijkheden op het gebied van railsystemen, bedieningselementen, uitstraling, etc. Doe alvast wat inspiratie op! Door de diverse opties snappen wij dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Bel ons gerust, onze specialisten helpen u graag verder!

  • ISO 40/60 mm
  • ISO 80 mm
  • ALU 40/60 mm
  • Panorama 40/60 mm
Download brochure

Deuren van Alpha deuren Zuid-West

voor uw autowasstraat

De toepassingen van onze overheaddeuren zijn eindeloos. Zelfs in een pand waar weinig ruimte is, kunnen wij, door maatwerk, een goede deur plaatsen. Zo is in een autowasstraat weinig tot geen inbouwruimte door de autowasinstallatie. Wij kunnen onze deuren plaatsen zonder rails die bevestigd dient te worden aan het plafond van de autowasstraat. Een andere optie is de deur installeren aan de buitenkant van de wasruimte.

Bescherming tegen omstandigheden in een autowasstraat

Omdat deuren in een autowasstraat veel te voorduren krijgen, zorgen wij ervoor dat zij dit doorstaan. Zo gaat er natuurlijk altijd veel zeep en vochtigheid om in de ruimte. Wij zorgen ervoor dat de materialen goed blijven. Dit door in eerste instantie materialen te gebruiken die tegen deze omstandigheden kunnen. Ten tweede verzorgen wij ook het onderhoud aan uw deuren.

Uitstraling van uw autowasstraat

Niet alleen de praktische kant is van belang. Wij snappen dat uw pand er net zo fris en mooi uit dient te zien, als de auto’s die er naar buiten rijden. Onze deuren zijn beschikbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Denk hierbij aan doorkijkopties en raamvlakken.

Nog vragen? Bel ons gerust!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Op bijvoorbeeld het gebied van andere industriedeuren zoals snelloopdeuren. Bel ons geheel vrijblijvend of stuur ons een bericht met uw vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar