All-In Carwash

Nederweert

De langste wasstraat van Nederland: All-In Carwash in Nederweert. Zij namen contact met ons op omdat ze op zoek waren naar een partij die verschillende overheaddeuren konden plaatsen. Alpha deuren Zuid-West is natuurlijk dé partner voor deze opdracht. Voor deze opdracht is gekozen voor ALU 40 deuren én ISO 40 deuren. Onze ALU 40 deur is een deur met ramen erin en onze ISO 40 deur bestaat uit dichte panelen.

Niet enkel voor deze deuren bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ook eens onze snelloopdeuren!

Projectinformatie

Vochtige ruimte

Een extra uitdaging in dit project zat hem in de vochtige ruimte. In een wasstraat wordt natuurlijk enorm veel gebruik gemaakt van water. U wilt absoluut niet dat de deuren gaan roesten of de stevigheid afneemt. De deuren dienen tegen het vocht te kunnen.

Daarom hebben we gebruik gemaakt van materiaal met een verhoogde weerstand tegen vocht. Daarbij beschikken de deuren over RVS-onderdelen. Denk hierbij aan belangrijke onderdelen die niet vast mogen komen te zitten zoals bijvoorbeeld scharnieren en loopwielen. Verder zijn de rails van deuren normaal standaard verzinkt. Voor deze opdracht hebben we ze ook gepoedercoat als extra bescherming tegen het vocht.

Bediening van de deuren

Voor dit project hebben onze monteurs een andere type bedieningskast geplaatst dan de standaard kast. Voor All-In Carwash hebben we een XL-kast geplaatst, ook dit onderdeel is natuurlijk waterbestendig. U wilt uw deuren altijd kunnen bedienen.

Goede communicatie zorgt voor een soepel verloop

Wij hebben de opdracht voor het plaatsen van de deuren van de aannemer ontvangen. Maar dit was niet het enige wat gedaan diende te worden. Andere onderdelen dienden ook nog geplaatst te worden. Hiervoor was goede communicatie en een duidelijke planning nodig. Door goed overleg liepen de verschillende partijen elkaar niet in de weg en is het algehele project soepel verlopen.

Een prachtig resultaat

Het eindresultaat is prachtig. De klant wilde in het gedeelte waar de auto’s schoongemaakt worden, een deur met transparante delen. Dit hebben wij verzorgd. Zo heeft de ruimte een open uitstraling en kunnen klanten altijd zien wat er met hun auto gebeurt. Een prachtig resultaat waar we erg trots op zijn.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar