Overheaddeuren - Over Alpha deuren Zuid-West

Over Alpha deuren Zuid-West

Een goed geoliede organisatie

Wij werken volgens een paar idealen. Allereerst staat bij ons veiligheid en zekerheid bovenaan. Daarbij staat de klant altijd op plek 1. Hiermee bedoelen we dan ook écht elke klant. Kleine en grote diensten, bij ons kunt u terecht. Tenslotte houden wij van korte lijnen in de communicatie.

  • Veiligheid en zekerheid
  • Klant op de eerste plek
  • Geen gedoe
Neem contact op
of bel 088 254 81 20

Voordelen van overheaddeuren

Isolatie, geluiddempend en weerbestendig

Onze overheaddeuren zijn er in diverse paneeldiktes, met diverse isolatiewaarden. Wanneer er een extra goede isolatie van belang is zal er controle gedaan worden met een opname met infrarood. Zo worden geplaatste deuren gecontroleerd op plekken waar er misschien energieverlies op kan treden. Daarnaast zijn de deuren enorm weerbestendig. Met onze deuren kunt u zeker zijn van een constante temperatuur in uw hal.

De constante temperatuur komt mede door de aansluiting tussen de panelen. Bij de ISO deuren zorgt de compriband hiervoor. Dit is een rubber koord van schuim dat tussen de panelen geplaatst wordt. De binnenplaat van de deur staat niet in contact met de buitenplaat, hierdoor ontstaat er een goede isolatie.

De aansluiting van de secties bij de ALU en Panorama deuren bestaat uit een EPDM afdichtingcsrubber. Ook deze zorgt ervoor dat de overheaddeuren wind- en waterdicht zijn.

Flexibele vormgeving van overheaddeuren

Een ander groot voordeel van deze deuren is de flexibele toepassing met vele mogelijkheden. Van kleuren, structuren, ramen en vlakverdelingen. Daarbij kunt u de deur elektrisch of handbediend laten plaatsen. De deuren voldoen aan al uw wensen.

Keuze voor een loopdeur

U kunt ook kiezen voor een deur met loopdeur. Hierin zijn drie mogelijkheden. Als eerst kunt u ervoor kiezen om de loopdeur voor personen in de deur voor goederen te plaatsen. Dit is echter niet de meest veilige optie omdat vervoer en personen nu dezelfde route nemen. Bovendien zijn er dan grenzen in breedte en hoogte. Ook kan het dan zijn dat de loopdeur niet voldoet aan de actuele wet- en regelgeving als deur om te vluchten.

Als tweede kunt u kiezen voor losse deuren voor personen en goederen maar wel in dezelfde dagopening. Dit is al wat veiliger want personen en vervoersmiddelen kruisen elkaar niet.

Wij adviseren echter altijd de derde optie. In deze optie zijn deuren voor personen en goederen geheel van elkaar gescheiden. Dat wil zeggen, een loopdeur in de gevel, los van de overheaddeur. Deze scheiding bevordert de veiligheid, het gemak voor gebruik en de vastheid van de deur.

Natuurlijk is het belangrijk dat u de juiste deur kiest. Wij bieden deuren die naar binnen of buiten open gaan. Daarbij kunt u ook kiezen of ze naar links of rechts open gaan. Ook heeft u weer vele keuzes op het gebied van loopdeuren. Lees rustig onze brochure door, hierin staat alles uitgelegd.

Inbraakwerend

Wanneer veiligheid belangrijk is kunnen we in bepaalde uitvoeringen de ISO deuren inbraakwerend leveren conform WK2 en SKG**.

Gecertificeerde veiligheid

Er worden constant intensieve testen gedaan met onze deuren. Dit zorgt ervoor dat de duurzaamheid van onze deuren optimaal is. Tijdens deze testen gaan modellen 33.000 open en dicht. Modellen worden dan door de experts beoordeeld.

Deze constante zorg voor kwaliteit en veiligheid werpt zijn vruchten af. Onze deuren en al hun fysieke kenmerken voldoen aan de norm EN 13241 en hebben een integrale TÜV Nord toelating.

Overheaddeuren - informatie

Veerloze overheaddeur; iets voor u?

U kunt ook voor onze veerloze overheaddeuren gaan. Deze brengen extra voordelen met zich mee. Deze zijn namelijk makkelijker te monteren door het ontbreken van de veren. Ook is onderhoud aan de veren dan niet nodig. Hierdoor is er minder belasting van de monteurs én minder onderhoudskosten. Ook de snelheid van de deuren is mogelijk hoger met FU motor.

In bepaalde situaties is het voordeliger om voor een veerloze overheaddeur te gaan. Wij sommen ze graag voor u op:

  • Bij hoge gebruiksfrequentie
  • In een corrosie-gevoelige omgeving
  • Als een verhoogde heffing wenselijk is

Elke deur is maatwerk

Alpha deuren Zuid-West levert producten die uw problemen oplossen. In elke situatie waarin isolatie, licht, snelheid en/of frequentie van gebruik belangrijk zijn, bieden wij voor u de passende deur. Omdat elke deur maatwerk is kunnen uw wensen geheel vervuld worden.

Onze diensten zijn enorm breed. Wij ontwikkelen en produceren de deuren. Maar het belangrijkste voor u is dat wij ontzorgen op het gebied van logistiek, montage en service. Bekijk de opties in overheaddeuren!

Vele mogelijke toepassingen

De overheaddeuren van Alpha deuren Zuid-West zijn op veel plekken en in veel situaties toe te passen. BIjvoorbeeld bij bedrijfshallen, autowasstraten, showrooms, autogarages en spoeddiensten!

Overheaddeuren - informatie

Niet alleen voor overheaddeuren

Alpha deuren Zuid-West biedt ontzettend veel diverse industriedeuren. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze brandwerende deuren, geïsoleerde garagedeuren, industriële vouwdeuren, industriële roldeuren en snelloopdeuren.

Daarbij bieden wij ook de passende laad- en lossystemen en service en onderhoud voor uw persoonlijke situatie!

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar