Werkwijze

Werkwijze - intro

Van aanvraag tot offerte

Bent u op zoek naar nieuwe industriedeuren zoals bijvoorbeeld overheaddeuren of snelloopdeuren? Vraag dan een offerte aan bij Alpha deuren Zuid-West. Dit kunt u per mail, telefonisch of via ons aanvraagformulier doen.

We spreken vervolgens samen met u de mogelijkheden door en adviseren u over de beste oplossing voor uw specifieke wensen. Ons adviesgesprek vindt telefonisch of bij u op locatie plaats.

Spoedofferte
Heeft u snel één of meerdere deuren nodig? Dan kunnen wij binnen één dag een offerte voor u maken. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van het project, maar we kunnen heel snel schakelen.

Werkwijze - intro

Werkvoorbereiding en tekenwerk

Gaat u akkoord met de offerte? Dan ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging. Wij wijzen u ook een persoonlijk projectteam toe, bestaande uit een projectleider, tekenaar en planner. De projectleider vraagt de (staal)tekeningen van het project bij u op en zal in overleg een eerste planning maken. Wanneer nodig of gewenst, komen wij op locatie inmeten.

Ons tekenwerk doen we met BIM (Revit/IFC) en AutoCad. Zijn er aanpassingen nodig om de deuren te kunnen plaatsen? Dan geven we hier duidelijke instructies over.

Uw oplossing gevonden?!
Bent u 100% tevreden over de tekening en de voorgestelde oplossing? Dan starten we met de productie van de deuren.

We kunnen alles produceren en inbouwen op basis van de tekening. Dit zorgt ervoor dat de bouw- en productieperiode beduidend korter is.

Werkwijze - intro

Montageplanning

De projectleider stemt samen met u af wanneer de deuren gereed zijn en plant met u de montage in. In overleg komen wij samen tot een haalbare en wenselijke planning.

In deze fase besteden wij extra aandacht aan de communicatie met u. We kijken naar de haalbaarheid van de planning en houden rekening met uw wensen en verwachtingen.

Werkwijze - intro

Plaatsing van de deuren

Als de montageplanning definitief is en de deuren geproduceerd, dan kunnen we overgaan tot plaatsing. Onze monteurs zijn vakmensen die werken volgens de ARBO en VCA richtlijnen.

Wanneer het nodig is, maken we gebruik van hoogwerkers, heftrucks en andere materialen om de deuren veilig te installeren. Alle benodigde materialen kunnen wij zelf verzorgen.

Werkwijze - intro

Onderhoud

Om uw deuren in goede conditie te houden en storingen te voorkomen is onderhoud aan uw deuren belangrijk. Het verlengd tevens de levensduur van de deuren. Daarom biedt Alpha deuren Zuid-West u een onderhoudscontract aan. Dit biedt u vele voordelen, waaronder een garantieverlenging bij de aanschaf van een nieuwe deur.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar