DHG Venray

Burgland Bouw

Voor dit project heeft Alpha deuren Zuid-West deuren en docklevellers met toebehoren geleverd. Deze dienden te voldoen aan de eisen in het bestek. Een uitdaging, omdat we alleen de wensen hadden en geen concrete tekeningen.

De wensen vanuit het bestek hebben we verwerkt in de aanbieding, zodat we konden aanbieden wat er werd gevraagd. We hebben een mooi resultaat weten neer te zetten. Dit hebben we gedaan volgens een strakke planning, in overleg met de aannemer. Van groot belang hierbij was contact met de uitvoerder om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

“Een project waarin overleggen essentieel was voor de uitvoering. De wensen in het bestek hebben we op de juiste manier verwerkt in onze ontwerpen."

Projectinformatie

De communicatie

Het overleg wat plaatsvond was concreet en duidelijk. Dit kwam mede door het tekenwerk wat wij leverden, hierdoor was de bedoeling duidelijk en het achterliggende plan. In goed contact met de uitvoerder hebben we de deuren uiteindelijk gemonteerd. Onze projectleider is veelvuldig bezig geweest om de voortgang van het project te waarborgen.

Een belangrijke taak was het regelen dat de producten op het juiste moment op de juiste plek werden gelost. Zo konden onze monteurs zonder oponthoud alle producten goed monteren. Een mooi resultaat, met uitdagingen die we met elkaar hebben overwonnen.

Bekijk ook eens ons brede assortiment aan industriedeuren. Bent u misschien op zoek naar bijvoorbeeld overheaddeuren of snelloopdeuren?

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar