Meer informatie

  • Feilloze en veilige overbrugging
  • Een efficiënt en gebruiksvriendelijk laadperron
  • Voor een optimale logistieke operatie
  • Voor complete systemen voor laden en lossen
Dockleveller - meer informatie
Download brochure

Meer informatie over onze dockleveller

Hydraulische laadbruggen:

PS - Klapsegmentbrug
PT - Uitschuifbrug

Binnen de logistiek zijn de hydraulische laadbruggen PS - Klapsegment en PT - Uitschuifbrug onmisbare hulpmiddelen voor het snel laden en lossen van goederen. Hiermee wordt de opening tussen de vrachtwagen en het laadperron overbrugt. Daarbij worden eventuele hoogte verschillen gecompenseerd. Zowel het platform en de lipelementen zijn gemaakt van staal in antislipuitvoering voor extra veiligheid. Onze hydraulische laadbruggen zijn geschikt voor iedere laad en lossituatie en optioneel verkrijgbaar als ISO-uitvoering.

Dockleveller - optimale bescherming

Voorzetplatforms:

PAS - Voorzetplatform
PAT - Voorzetplatform met uitschuifbrug

De combinatie van PAS – voorzetplatform en PAT – voorzetplatform en PS – Klapsegment en PT – Uitschuifbrug bundelt de ervaring op het gebied van de constructie en productie van laadbruggen. PAS – voorzetplatform en PAT – voorzetplatform vormen een compleet verladingssysteem dat als zelfdragende eenheid voor de deuropening of het laadperron gemonteerd wordt. Hiermee kan de opslagruimte binnen het gebouw vergroot worden.

Dockleveller - optimale bescherming

Voorzetplatforms - getrapte versie:

PAS - Voorzetplatform met klapsegmentbrug - getrapte versie
PAT - Voorzetplatform met uitschuifbrug - getrapte versie

Alpha Deuren Zuid-West biedt PAS – Voorzetplatform met klapsegmentbrug en PAT – Voorzetplatform met uitschuifbrug ook in getrapte uitvoering aan. Dit maakt het mogelijk om de meest uiteenlopende voertuigtypes aan te dokken.

De getrapte uitvoering wordt voornamelijk gebruikt bij laadprocessen waarbij de laadvloerhoogte van het voertuig lager is dan de framehoogte van laad- en lospunt. Met de getrapte uitvoering kan het achter portaal van vrachtwagens probleemloos in aangedokte toestand geopend worden.

Dockleveller - optimale bescherming

Zwenkbare laadbruggen:

PPVA - PPV - Zijdelings verschuifbare laadbrug
PPFA - PPF - Vast geïnstalleerde laadbrug
Inclusief PZS Geleidingsprofiel

De zwenkbare laadbruggen van Alpha Deuren Zuid-West zijn geschikt voor zowel interne- als externe laadperrons. Zwenkbare laadbruggen worden gebruikt wanneer kleinere en middelgrote hoogteverschillen tussen perronrand en voertuiglaadvloer moeten worden overbrugd.

Dockleveller - optimale bescherming

Alpha deuren Zuid-West staat voor u klaar!

Alpha Deuren Zuid-West helpt u graag met de juiste en veilige overbrugging tussen de vloer van uw laadperron en de laadvloer van vrachtwagens. Dat is niet het enige! Wij kunnen u ook passend advies geven over, en voorzien van, diverse industriedeuren, zoals overheaddeuren of snelloopdeuren. Samen realiseren wij het voor u perfecte laad- en lossysteem.

Wilt u meer informatie? Lees ongestoord onze brochure door of neem gerust contact met ons op!

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar