Auto Smeeing

Soest

De wens van de klant was een geïsoleerde, transparante industriële vouwdeur met zo min mogelijk profielen. Deze deur moest voorzien worden van een loopdeur. Daarbij vond de klant belangrijk dat de deur veilig is in gebruik en dat hij aangesloten werd op het alarm.

Alpha deuren Zuid-West is aan de slag gegaan om te beoordelen welke type deur hier het beste past. Dit is de AL603F. Deze deur is een elektrisch bediende aluminium deur voorzien van een geïntegreerde loopdeur en geïsoleerd hardglas. Zo voldoet de deur geheel aan alle wensen van de klant.

Projectinformatie

De wensen van de klant vertaald

Door de hoogte van de deur is het noodzakelijk om één horizontaal profiel toe te passen. Aan de hand van het tekenwerk (dat gedaan is in DWG) vroeg de klant of dit profiel op hoogte van de loopdeur geplaatst kan worden. De werkvoorbereiding heeft beoordeeld of dit mogelijk is in combinatie met de veiligheid en stabiliteit van de deur. Deze heeft aangegeven dat deze toepassing mogelijk is.

Veiligheid als belangrijk aspect

De geleverde deur voldoet geheel aan de geldende normen en eisen en is CE-gemarkeerd. We hebben een elektrisch bediende deur geplaatst. Om voor optimale veiligheid te gaan, hebben we ervoor gezorgd dat de deur niet elektrisch te bedienen is wanneer de loopdeur niet geheel gesloten is. Daarbij was het van belang dat de deur aangesloten werd op het alarm. Om hiervoor te zorgen zijn er alarm contacten tussen de verticale delen geïntegreerd. Zo zal het alarm geactiveerd worden bij poging tot inbraak.

Samenwerking

Tijdens de voorbereiding van het project is er veel overleg geweest. Dit heeft geresulteerd in een vlekkeloze montage en een tevreden klant!

Bekijk ons brede assortiment aan industriedeuren. Zo bieden wij ook overheaddeuren en snelloopdeuren.

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar