Diverse varianten

Hoogwaardige kwaliteit, scherp geprijsd

Type vouwdeuren

  • AL601F 2.0 Stabiel aluminium frame-ontwerp
  • AL602F/SF Standaard vouwdeur model voor veelzijdig gebruik
  • AL603F/SF Energie efficiënt, veel licht in de ruimte en een elegante uitstraling
  • ST602F/SF Hoge en brede buitenopening, voor intensief gebruik
  • AL602RS Cirkelvormige schuifdeur, het alternatief
Industriële vouwdeur - diverse varianten
Download brochure

Meer informatie over de varianten

Door ons groot aantal soorten vouwdeuren begrijpen wij dat het lastig kan zijn om een keuze te maken. Gaat u voor goed geïsoleerde vouwdeuren, of heeft dit geen prioriteit? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis advies, wij helpen u graag verder!

AL601F 2.0 vouwdeur

U bent op zoek naar smalle vouwdeuren die u geheel naar eigen stijl kunt maken? Dan is dit type perfect voor u! De AL601F 2.0 is voorzien van een stabiel aluminium frame-ontwerp. Wanneer u de deuren niet frequent hoeft te gebruiken kiest u voor deze vouwdeur. Hij bespaart u veel ruimte, onderhoudstijd en geld. Omdat u het design geheel persoonlijk kunt maken is deze deur ook aantrekkelijk voor boerderijen en eigen huizen.

Industriële vouwdeur - meer informatie

AL602F/SF vouwdeur

Alpha deuren Zuid-West biedt u het ideale standaard vouwdeur model voor veelzijdig gebruik met deze AL602F/SF. Hij combineert hoge stabiliteit, licht gewicht (aluminium), een lange levensduur en transparantie met elkaar. Door zijn stevige looprails, scharnieren en hoekverbindingen wordt de draagbaarheid verhoogt. Dit maakt het mogelijk om grote ruiten als panelen voor deze vouwdeur te gebruiken.

Industriële vouwdeur - meer informatie

AL603F/SF vouwdeur

Vindt u energie besparing net zo belangrijk als wij? Dan sluit de AL603F/SF naadloos aan bij uw wensen. Deze vouwdeur is namelijk ontzettend energie efficiënt, zorgt voor veel licht in de ruimte en biedt een elegante uitstraling. De vouwdeur bestaat uit thermisch gescheiden profielen, wat voor een aanzienlijk betere isolatie zorgt dan normale profielen. Het gebruik van schroef- en plugverbindingen, zorgt voor een hoge torsiestijfheid. Net als de AL602F/SF bezit deze vouwdeur over stevige looprails, scharnieren en hoekverbindingen die de draagbaarheid verhogen. Hierdoor kunt u er voor kiezen om grote ruiten als panelen te gebruiken.

Industriële vouwdeur - meer informatie

ST602F/SF vouwdeur

Heeft u een hoge en wijde buitenopening waar veelvuldig verkeer doorheen moet? Dan biedt de ST602F/SF uitkomst voor u! Deze vouwdeur beschikt over een stalen frame design die voor ultieme stevigheid zorgt. Door het gebruik van staal in deze vouwdeur krijgt hij een buitengewoon robuust uiterlijk. Deze deur beschikt over stevige looprails, scharnieren en hoekverbindingen. Deze toevoegingen zorgen voor een verhoogde draagbaarheid, waardoor u kunt kiezen voor grote ruiten als panelen.

Industriële vouwdeur - meer informatie

AL602RS vouwdeur

Een opening in de hoek van uw pand? Geen probleem, met deze cirkelvormige schuifdeur sluit u fraai en gemakkelijk hoeken van panden af. De AL602RS is een alternatief voor vouwdeuren wanneer hiervoor niet genoeg ruimte is. Deze aluminium deur met rasterframe heeft een fraai uiterlijk en heeft een minimale dikte van 2 mm. De profielen zijn verbonden door middel van dubbele bouten. De elementen zijn opgehangen aan horizontaal geleide rol-units en onderaan bevinden zich met kunststof bedekte looprollen. Deze zijn voorzien van stofdichte, onderhoudsvrije kogellagers. De aparte componenten van de vouwdeur kunnen gemakkelijk vervangen worden zonder andere gedeeltes te beschadigen.

Niet alleen voor industriële vouwdeuren

Alpha deuren Zuid-West biedt een enorm breed assortiment aan diverse industriedeuren. Bent u misschien op zoek naar overheaddeuren of snelloopdeuren?

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar