Rolhek voor parkeergarage

Parkeergarages, parkeerkelders, winkels, winkelcentra, luchthavens, ziekenhuizen, scholen, noem het maar op. De beste manier om deze af te sluiten is met het rolhek voor parkeergarages van Alpha deuren Zuid-West. Deze biedt u namelijk betrouwbare veiligheid tegen inbraak.

Daarbij is deze deur zeer duurzaam omdat deze een lange levensduur heeft en is ontwikkeld voor zeer veel cycli. Bovendien is hij van goede kwaliteit en brengt hij uw pand een robuuste uitstraling door de slimme en fraaie honingraatconstructie.

Zou u graag meer informatie willen ontvangen of heeft u bepaalde vragen? Bel ons, wij helpen u graag! Of bekijk alle industriedeuren van Alpha deuren Zuid-West. Zo bieden wij ook overheaddeuren en snelloopdeuren.

Vrijblijvende prijsopgave
of vul onze keuzehulp in

Meer informatie

Hoogwaardige kwaliteit, scherp geprijsd

Productkenmerken

  • Betrouwbare bescherming tegen inbraak
  • Zeer goed bestand tegen doorbuigen, doordat de metalen strips dwars op de wikkelrol staan
  • Extra stabiliteit door honingraat vorm
  • Goede transparantie bij hoge ventilatie
  • Zeer duurzaam (ontwikkeld voor zeer veel cycli)
  • Voldoet aan EN 13241-1
Rolhek - meer informatie
Download brochure

Meer informatie over het rolhek voor parkeergarage

Het rolhek maakt het mogelijk om bescherming te geven terwijl het nog steeds mogelijk is om erdoorheen te kijken. Ook bevat het een hoog ventilatieniveau, deze is namelijk 85% zonder middenstijl en 82% met dwarsbalk. Deze betrouwbare deur voldoet aan EN 13241-1. De standaard afmetingen waarin wij deze deur toepassen zijn 6000 x 4250 mm (BxH), 25,5 m². Dit wil niet zeggen dat wij hem niet op andere maten kunnen toepassen voor u, de maximale afmetingen zijn namelijk 23,5 m x 10 m (BxH), 235 m².

Wanneer er een storing plaatsvindt kunt u het hek altijd openen of sluiten. Dit honingraat rolhek is namelijk altijd voorzien van een noodbediening in de vorm van een zwengel. Daarbij is hij voorzien van afrolbeveiliging waardoor het pantser op zijn plaats zal blijven wanneer er bijvoorbeeld een storing is in de aandrijving. Mocht er zich een storing voordoen wordt deze zo snel mogelijk verholpen, wij zijn namelijk 24/7 bereikbaar en bieden een snelle service!

Goed beveiligd tegen inbraak

Dit honingraat rolhek is erg betrouwbaar en biedt u veiligheid tegen inbraak. Het is namelijk beveiligd tegen optillen. Ook is het zeer goed bestand tegen doorbuigen. Dit komt door de metalen strips die dwars op de wikkelrol bovenaan het hek staan. Het zekere voor het onzekere nemen? Kies dan voor de optie tot extra bescherming tegen doorgrijpen. Daarnaast is er een extra optie waarbij uitgebreid wordt met dwarsbalken, ook dit biedt nog meer veiligheid.

Wilt u graag weten of u extra opties voor beveiliging nodig heeft, of heeft u een andere vraag? Bel ons gerust, dan geven wij u graag een vrijblijvend advies!

Open de link naar de brochure om uitgebreidere informatie te lezen over ons rolhek voor parkeergarages!

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar