Transparante roldeur

Het is misschien lastig voor te stellen; een roldeur met goede doorzicht die toch inbraakwerend is. Met de transparante roldeur van Alpha deuren Zuid-West bereikt u toch beide doelen.

Onze transparante roldeur heeft namelijk een doorzicht van 85% en is inbraakwerend. Het mogelijk om deze roldeur in de binnen- en buitengevel te plaatsen.

Toch op zoek naar een andere industriële roldeur? Bekijk ons brede assortiment! Of bekijk ons gehele assortiment aan industriedeuren, zo bieden wij ook overheaddeuren en snelloopdeuren.

Vrijblijvende prijsopgave
of vul onze keuzehulp in
Transparante roldeur - intro

Meer informatie

Hoogwaardige kwaliteit, scherp geprijsd

Productkenmerken

  • Toepassing zowel binnen als in buitengevel
  • Betrouwbare bescherming tegen inbraak
  • Doorzicht van 85%
  • Verkrijgbaar in verschillende dikte (kwaliteit) polycarbonaat
  • Geringe inbouwruimte
Transparante roldeur - meer informatie
Download brochure

Meer informatie over de transparante roldeur

Het pantser van onze transparante roldeur bestaat uit 3, 5 of 6 mm polycarbonaat panelen met gepatenteerde geanodiseerde aluminium tussenprofielen. Deze tussenprofielen zijn aan het uiteinde voorzien van kunststof eindstukken, deze voorkomen dat de panelen uitschuiven. Om de onderkant van uw transparante roldeur te beschermen is deze voorzien van een dubbelwandige geanodiseerde sluitlijst met een rubberen stootband. Wanneer uitstraling extra belangrijk is voor u, bieden wij ook nog de mogelijkheid om voor kraswerende kwaliteit te kiezen. Dit pantser kan toegepast worden tot 9000 mm en heeft een geringe inbouwruimte nodig waardoor u ruimte bespaart in of buiten uw pand.

Wij bieden naast het toepassen van verschillende deuren ook goed onderhoud voor uw geplaatste deur. Hierin heeft u de keuze uit verschillende pakketten. In alle gevallen zijn wij 24/7 bereikbaar en zijn wij binnen 24 uur bij u in geval van storing.

Transparante roldeur - meer info

Openen en sluiten van de transparante roldeur

Bij onze transparante roldeur wordt gebruik gemaakt van een 230 V buisaandrijving. Daarbij zijn er voor deze deur verschillende bedieningsvormen toe te passen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een drukknopschakelaar. Misschien heeft u liever een sleutelschakelaar of toch het liefst een afstandsbediening voor uw transparante roldeur. De keuze is geheel aan u.

De roldeur is standaard voorzien van afrolbeveiliging. Dit betekent dat uw deur nooit met al zijn gewicht ineens zal afrollen wanneer er een storing in bijvoorbeeld de aandrijving plaatsvindt. De deur zal altijd snel stilhangen door deze beveiliging.

Heeft u nog vragen over deze deur? Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden al uw vragen en geven u een vrijblijvend advies!

Graag zelf nog wat meer informatie over onze transparante roldeur opzoeken? Bekijk onze brochure!

Snel een offerte nodig?

Wij zorgen binnen één werkdag voor een passende offerte

Ons hoge serviceniveau is in het gehele proces te merken

Neem contact op
of bel 088 254 81 20
Storing melden 24/7 bereikbaar